Ντέρμπι… πρωτιάς με Μάλαγα για την ΑΕΚ

Ντέρμπι… πρωτιάς με Μάλαγα για την ΑΕΚ

Ζαριά πρωτιάς ρίχνει στα Λιόσια η ΑΕΚ.

Εντός έδρας ολοκληρώνει (21/3, 19:30) η ΑΕΚ τις υποχρεώσεις της στη φάση των «16» του Basketball Champions League. Η ομάδα του Ηλία Καντζούρη υποδέχεται τη Μάλαγα στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής, σε μια αναμέτρηση για την «πρωτιά» στο γκρουπ, καθώς οι δύο «μονομάχοι» είναι ισόβαθμοι στο… ρετιρέ.

Οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης, ωστόσο, εκτός από το γόητρο, θα διεκδικήσουν τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι, καθώς ο νικητής του ομίλου θα έχει το πλεονέκτημα έδρας στην προημιτελική φάση, η οποία θα διεξαχθεί σε σειρές «best of 3».

Διαβάστε επίσης:Εξελίξεις με Βεζένκοφ – Τι λένε στην Αμερική…

Έτσι, ο «Δικέφαλος» θα επιδιώξει, και με την ώθηση που αναμένεται να του δώσει ο κόσμος που θα βρεθεί στις εξέδρες του γηπέδου, να πάρει τη νίκη κόντρα στη Μάλαγα και, παράλληλα, την… «pole position» για τους προημιτελικούς, από τους οποίους θα κριθεί η πρόκριση στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής στον 11ο όμιλο της φάσης των «16» του Basketball Champions League, στον οποίο μετέχει η ΑΕΚ, έχει ως εξής:

AEK (ΕΛΛΑΔΑ)-Ουνικάχα Μάλαγα (Ισπανία) 21/3 (19:30)

Λιμόζ (Γαλλία)-Γαλατασαράι (Τουρκία) 21/3

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ουνικάχα Μάλαγα 4-1  9
ΑΕΚ 4-1  9
Γαλατασαράι 2-3  7
Λιμόζ 0-5  5

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ