Προπόνηση στην Ιερουσαλήμ για την ΑΕΚ (Pics)

Προπόνηση στην Ιερουσαλήμ για την ΑΕΚ (Pics)

Η ΑΕΚ προπονήθηκε στην «Pais Arena» ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Χάποελ για τα προημιτελικά του BCL.

Αντίστροφα για την πρώτη αναμέτρηση με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στα προημιτελικά του BCL μετράει η ΑΕΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» προπονήθηκαν στην «Pais Arena» το βράδυ της Δευτέρας, με τον Ηλία Καντζούρη να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τα νεότερα για Κανός και Μπα

Το παρών στην προπόνηση της Δευτέρας έδωσε ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος, που ταξίδεψε με την ομάδα στο Ισραήλ.

Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί το πρωί της ημέρας του αγώνα με προπόνηση σε πιο χαλαρούς ρυθμούς στην έδρα της Χάποελ.

Ο προπονητής της «Βασίλισσας», Ηλίας Καντζούρης, δήλωσε για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του BCL, με αντίπαλο την Χάποελ, στην «Pais Arena Jerusalem»:

«Έχουμε μπροστά μας ακόμη μία πρόκληση. Aντιμετωπίζουμε το αυριανό ματς σαν να είναι το πρώτο από τα τρία «δεκάλεπτα», που έχουμε να παίξουμε στη σειρά. Αύριο, είναι λοιπόν το πρώτο…

Γνωρίζουμε προφανώς τις δυσκολίες του αγώνα. Να είστε σίγουροι, όμως, ότι έχουμε έρθει εδώ στα Ιεροσόλυμα για να παρουσιάσουμε ένα πρόσωπο αντάξιο της Ιστορίας της Ομάδας μας, και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας, απέναντι σε μία πραγματικά πάρα πολύ καλή ομάδα.

Από κει και πέρα, αυτό που έχουμε να κάνουμε, είναι να προσεγγίσουμε το ματς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, παίζοντας πολύ σωστά στην άμυνα, και κυκλοφορώντας στην επίθεση πολύ σωστά τη μπάλα. Σε κάθε περίπτωση, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατόν. Το έχουμε αποδείξει κατά κόρον στην εφετινή ευρωπαϊκή μας πορεία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ