Φλιώνης: «Αν έχουμε την ίδια προσέγγιση θα πάρουμε τη νίκη και στην έδρα τους»

Φλιώνης: «Αν έχουμε την ίδια προσέγγιση θα πάρουμε τη νίκη και στην έδρα τους»

Ο γκαρντ της Ένωσης σήμανε το σύνθημα της αντεπίθεσης με στόχο την τετράδα του Final Four του BCL. Τι δήλωσαν Μάιλς και Λεμάρ.

Η ΑΕΚ επικράτησε της Χάποελ Ιερουσαλήμ στα Λιόσια με 94-78 και θα παλέψει στις 19 Απριλίου στο Ισραήλ για την είσοδό της στους «4» του BCL. Οι παίκτες της Ένωσης μετά τη λήξη του αγώνα έδωσαν το σύνθημα για την ολική ανατροπή, με τον Δημήτρη Φλιώνη να δηλώνει πως αν οι «κιτρινόμαυροι» παίξουν όπως στα Λιόσια, στο Ισραήλ σίγουρα μπορούν την πρόκριση.

Διαβάστε επίσης: Η ήττα της Μπάγερν έφερε νεύρα και… ξύλο μεταξύ παικτών!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του γκαρντ της ΑΕΚ: «Μπήκαμε όλοι με πολύ μεγάλη αποφασιστικότητα. Βάλαμε μεγάλα σουτ, βγάλαμε μεγάλες άμυνες και αυτό είναι που χρειάζεσαι σε τέτοια παιχνίδια. Το τρίτο ματς θα είναι κάτι καινούριο. Ξέρουμε τι θα περιμένουμε. Ξέρουμε τα ατού τους, πώς βάζουν τα κορμιά τους στην άμυνα, αλλά πιστεύω πως αν έχουμε την προσέγγιση που είχαμε σήμερα, θα πάρουμε τη νίκη».

Από τη μεριά του Αϊζέια Μάιλς αναφέρθηκε στο σημερινό ματς στο οποίο η ΑΕΚ έδειξε ποια πραγματικά είναι, αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στο πρώτο παιχνίδι δεν παίξαμε όπως θέλαμε, αλλά αυτή τη φορά παρουσιάσαμε το πραγματικό μας πρόσωπο. Πολλοί δεν περίμεναν να φτάσουμε ως εδώ, αλλά τα καταφέραμε. Κάναμε κάποια λάθη, αλλά αν παρουσιαστούμε τόσο καλοί στο Ισραήλ, σε ευστοχία και σε άμυνα, μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση για το Final4».

Τέλος ο κορυφαίος του αγώνα Μπρίντον Λεμάρ δήλωσε περήφανος για τη σημερινή εμφάνιση της ομάδα του.

«Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Είμαι πολύ περήφανος για τον τρόπο που παλέψαμε και αντιδράσαμε. Στο πρώτο παιχνίδι δεν μπήκαμε τόσο συγκεντρωμένοι, αλλά σήμερα δείξαμε πόσο καλοί είμαστε, πήραμε τη νίκη, αλλά η αποστολή μας δεν έχει ολοκληρωθεί, έχουμε έναν ακόμη αγώνα», δήλωσε ο Αμερικανός άσος που σημείωσε 24 πόντους και ήταν κομβικός στη νίκη της Ένωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ