Καντζούρης: «Θα είμαστε έτοιμοι στο Ισραήλ»

Καντζούρης: «Θα είμαστε έτοιμοι στο Ισραήλ»

Μετά το 1-1 της ΑΕΚ στη σειρά με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, ο Ηλίας Καντζούρης τόνισε πως η ομάδα του θα είναι έτοιμη για τον... τελικό στο Ισραήλ.

Η ΑΕΚ επικράτησε της Χάποελ Ιερουσαλήμ με 94-78 στα Λιόσια στο δεύτερο ματς της σειράς των προημιτελικών, έκανε το 1-1 και πλέον πάει  για έναν τελικό στο Ισραήλ (19/4), με στόχο να περάσει αυτή στο Final Four του BCL.

Διαβάστε επίσης: Ο Έρλινγκ Μπράουτ Χάαλαντ είναι ο Giannis του Champions League (vids)

Μετά το ματς ο τεχνικός της Ένωσης, Ηλίας Καντζούρης τόνισε με δηλώσεις του πως οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν να αντιμετωπίσουν μια πολύ ποιοτική ομάδα εκτός έδρας, με 10.000 κόσμο μάλιστα να τη στηρίζει, ωστόσο οι παίκτες του, θα πάνε έτοιμοι, αμυντικά και επιθετικά με στόχο να καταφέρουν να περάσουν εκείνοι στην τετράδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Ένωσης: 

«Παίξαμε ωραίο μπάσκετ, αλλά σε αυτά τα παιχνίδια μετρά η νίκη, είτε παίξεις όμορφο μπάσκετ, είτε αντιτουριστικό. Σημασία έχει να κερδίσεις, έστω και με έναν πόντο.

Θα είμαστε έτοιμοι και θα έχουμε τύχη να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ ποιοτική ομάδα και 10.000 φιλάθλους. Αν μπορέσουμε να υποφέρουμε αυτά τα στοιχεία, έχουμε τύχη.

Θα εστιάσουμε στο πώς πρέπει να παρουσιαστούμε ομαδικά σε άμυνα και επίθεση, αν το κάνουμε μπορούμε. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι.

Σήμερα παίξαμε αρκετά καλά, βάλαμε τα σώματά μας, τους κάναμε να νιώσουν άβολα και λειτουργήσαμε σωστά και στην επίθεση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ