Καντζούρης: «Οι συνθήκες που έγινε ο αγώνας δεν αρμόζουν σε έναν προημιτελικό του BCL»

Καντζούρης: «Οι συνθήκες που έγινε ο αγώνας δεν αρμόζουν σε έναν προημιτελικό του BCL»

Ο Ηλίας Καντζούρης τόνισε πως είναι περήφανος για την πορεία της ΑΕΚ στο φετινό BCL και σχολίασε τις συνθήκες που έγινε ο αγώνας κόντρα στη Χάπεολ στα Ιεροσόλυμα.

Βαριά ήττα γνώρισε η ΑΕΚ από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στο Ισραήλ και οι «κιτρινόμαυροι» αποχαιρέτισαν το φετινό Basketball Champions League.

Ο τεχνικός της «Ένωσης», Ηλίας Καντζούρης, τόνισε στις δηλώσεις του πως είναι περήφανος για αυτά που κατάφερε η ομάδα του φέτος ενώ παράλληλα μίλησε για τις συνθήκες του σημερινού αγώνα, αναφέροντας πως δεν αντιπροσωπεύουν έναν προημιτελικό της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 2-3: «Break» με το καλημέρα για τις ερυθρόλευκες στην Πυλαία

Όσα είπε ο Καντζούρης:

«Δεν χρειάζεται να πω πολλά. Κοιτώντας τη γενική εικόνα είμαι περήφανος για τους παίκτες και την ομάδα μου για το ταξίδι μας αυτή τη σεζόν στο BCL. Κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και μια κακή βραδιά δεν μπορεί να το διαγράψει αυτό. Δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε πράγματα που μπορούσαμε, αλλά υπήρχαν και πράγματα που δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε.

Πιστεύω πως το παιχνίδι έγινε κάτω από πολύ ιδιαίτερες συνθήκες. Εμείς πρέπει να ανασυνταχθούμε και να κοιτάξουμε τα playoffs. Έχω παίξει και σε γήπεδα με περισσότερο κόσμο, αλλά οι συνθήκες για τη ζωή μας δεν ήταν όπως αρμόζουν σε έναν προημιτελικό του BCL».

Από πλευράς παικτών, ο Δημήτρης Φλιώνης είπε:

«Ήταν δύσκολο ματς για μας, δεν αποδώσαμε όπως θα θέλαμε. Ξέραμε πως οι συνθήκες θα ήταν δύσκολες και αυτό δεν έκανε τη δουλειά μας πιο εύκολη. Συγχαρητήρια στη Χάποελ, εμείς συνεχίζουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ