Συγχαρητήρια από ΠΣΑΚ και ΕΣΑΚΕ στην ΑΕΚ

Συγχαρητήρια από ΠΣΑΚ και ΕΣΑΚΕ στην ΑΕΚ

Ο ΠΣΑΚ και ο ΕΣΑΚΕ έδωσαν συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την κατάκτηση του Basketball Champions League.

Η ΑΕΚ είναι η νέα κάτοχος του Basketball Champions League μετά τη νίκη της επί της Μονακό με 100-94 στον τελικό του ΟΑΚΑ. Η κατάκτηση του τροπαίου ήταν αφορμή για ξέφρενους πανηγυρισμούς στον κόσμο της Ένωσης, ενώ παράλληλα έκανε περήφανους όλους τους Έλληνες μπασκετόφιλους.

Ο ΠΣΑΚ και ο ΕΣΑΚΕ δεν παρέλειψαν να δώσουν τα συγχαρητήριά τους στην Ένωση για την τεράστια επιτυχία της.

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, συγχαίρει την ΑΕΚ για την κατάκτηση του τίτλου στο Basketball Champions League.

Ολα τα παιδιά μας έδωσαν μεγάλη χαρά και είμαστε υπερήφανοι που η ΑΕΚ επέστρεψε στους ευρωπαικούς τίτλους και η Ελλάδα παρέμεινε στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπασκετ.

Η διοργάνωση ήταν άρτια, η ατμόσφαιρα υπέροχη και το φινάλε συγκλονιστικό.

Ευχαριστούμε για ολα.

Η ιστορία συνεχίζεται…», ήταν η σχετική ανακοίνωση του ΠΣΑΚ.

Με τη σειρά του και ο ΕΣΑΚΕ συνεχάρη την ΑΕΚ: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος συγχαίρουν θερμά τους παίκτες, τους προπονητές και την διοίκηση της ΑΕΚ για την κατάκτηση του τίτλου του Basketball Champions League.

Ο νέος θρίαμβος του ελληνικού μπάσκετ έρχεται σε μια ιστορική επέτειο τόσο για το άθλημα στην χώρα μας, όσο και για την ΑΕΚ. Πενήντα χρόνια μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλλούχων Ευρώπης από την Ένωση, του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Ευχόμαστε η συνέχεια να είναι ακόμη καλύτερη για το άθλημα που έχει χαρίσει πολλές όμορφες και μεγάλες στιγμές στους Έλληνες φιλάθλους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος, συγχαίρουν, επίσης, την ΚΑΕ ΑΕΚ και την διοίκηση του Basketball Champions League για την άψογη διοργάνωση του Final Four του BCL στην Αθήνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ