Μπελιάουσκας: «Έχουμε μεγάλους στόχους στον ΠΑΟΚ»

Μπελιάουσκας: «Έχουμε μεγάλους στόχους στον ΠΑΟΚ»

Ο Λαουρίνας Μπελιάουσκας μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μπενφίκα, αλλά και για τη δική του απόδοση.

Ο ΠΑΟΚ πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη επί της Μπενφίκα για το Basketball Champions League, ανεβαίνοντας έτσι στην κορυφή του ομίλου.

Ο Λαουρίνας Μπελιάουσκας μίλησε για την αναμέτρηση με τους Πορτογάλους, αλλά και για τη δική του απόδοση, ενώ τόνισε πως οι Θεσσαλονικείς έχουν μεγάλους στόχους.

Οι δηλώσεις του Λαουρίνας Μπελιάουσκας:

Για το ματς με την Μπενφίκα: «Το πιο σημαντικό ήταν η άμυνα μας. Μπορέσαμε να τους σταματήσουμε, είχαν πολλά επιθετικά ριμπάουντ, κάναμε πολλά λάθη, αλλά η άμυνα μας κράτησε στο παιχνίδι. Έχουμε μεγάλους στόχους και πρέπει να παίξουμε την ίδια άμυνα και ακόμα καλύτερα, για να καταφέρουμε να πετύχουμε αυτά που θέλουμε και μπορούμε στη διοργάνωση. Το πιστεύαμε από την αρχή, γιατί έχουμε καλή ομάδα. Δεν το περίμεναν πολλοί να είμαστε τόσο ψηλά σε αυτό το σημείο, αλλά πιστεύουμε στους εαυτούς μας και συνεχίζουμε».

Για τη δική του εμφάνιση: «Είχαν προβλήματα στο διάβασμα των σκριν και αυτό ήταν καλό για μένα. Είχαμε πολύ καλό πλάνο που το εκτελέσαμε, που μου έδωσε τη δυνατότητα να πετύχω καλάθια. Παρότι εγώ τιμώρησα την άμυνα ήταν μία ομαδική δουλειά, οι συμπαίκτες μου έδιναν τη μπάλα κι εγώ ευστόχησα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ