«Βόμβα» με Μίσιτς – Αλλάζουν τα δεδομένα (vid)

«Βόμβα» με Μίσιτς – Αλλάζουν τα δεδομένα (vid)

Ο Μίσιτς δείχνει να μην έχει προσαρμοστεί πλήρως στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, με τα σενάρια για το μέλλον του να «δίνουν και να παίρνουν»

Ο Βασιλιέ Μίσιτς μετακόμισε το προηγούμενο καλοκαίρι για πρώτη φορά στη καριέρα του στo NBA. O δις πρωταθλητής Ευρώπης με τη φανέλα της Εφές, δείχνει να τα βρίσκει «σκούρα» στο NBA, καθώς ο χρόνος συμμετοχής του με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ είναι ιδιαίτερα περιορισμένος.

Ο Μίσιτς σε μόλις 8 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί μετράει κατά μέσο όρο 3,4 πόντους και 2,8 ασίστ σε 12,3 λεπτά συμμετοχής. Σύμφωνα με το «HoopsHype», εμπλέκεται σε σενάρια ανταλλαγής, καθώς ο Σέρβος γκαρντ έχει χάσει τη θέση του στην ιεραρχία των γκαρντ, με τον rookie Κέισον Γουάλας να προτιμάται από τον προπονητή της Οκλαχόμα στο rotation.

Διαβάστε επίσης: Χιόνι, κρύο και προειδοποιήσεις για παγωνιά

Ο Μίσιτς μαζί με τον άλλο Ευρωπαίο, Μπέρτανς, είναι πιθανοί να εμπλακούν σε σενάρια ανταλλαγής, με τον Σέρβο γκαρντ να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, συμπεριλαμβανομένων και των Σικάγο Μπουλς, οι οποίοι ήθελαν καιρό να εντάξουν τον Μίσιτς στο δυναμικό τους.

Μένει να δούμε, τι θα γίνει στο εγγύς μέλλον με τον Σέρβο γκαρντ, διότι ένα ενδεχόμενο trade μπορεί να αλλάξει το τοπίο και να μην αφήσει περιθώρια σε ομάδες από την Ευρώπη, οι οποίες «καλοβλέπουν» την επιστροφή του στην Ευρώπη και την Ευρωλίγκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ