Καστρίτης: «Η έμφασή μας θα δοθεί στην άμυνα»

Καστρίτης: «Η έμφασή μας θα δοθεί στην άμυνα»

Ο Γιάννης Καστρίτης πριν την αναμέτρηση του Άρη με την Σλασκ, δήλωσε πως η ομάδα του θα πρέπει να στηριχθεί στην άμυνά της.

Ο Άρης είναι έτοιμος να υποδεχθεί την πολωνική, Σλασκ Βρότσλαβ, για την 13η αγωνιστική των ομίλων του BCL, με τον προπονητή του Άρη να μιλά για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Στο πλαίσιο της media day του αγώνα, ο Γιάννης Καστρίτης αναφέρθηκε στη σκληρή άμυνα που είναι το ζητούμενο για τη νίκη και στην κατάσταση των τραυματιών, με τη συμμετοχή τους να κρίνεται τελευταία στιγμή.

Διαβάστε επίσης: Τώρα το έμαθε ο Γιοβάνοβιτς: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Σέρβου με την διοίκηση του Παναθηναϊκού

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Καστρίτης στη media day: 

«Η άμυνα μας πρέπει να είναι πολλή σκληρή και για 40 λεπτά πρέπει να δώσουμε μεγάλη έμφαση σε αυτό. Πρέπει να είναι συμπαγής και να έχουμε την συγκέντρωση μας εκεί. Ο Ίσμαελ Σανόγκο θα είναι μαζί μας καθώς επιστρέφει.

Ο Δημήτρης Κατσίβελης δεν θα είναι. Προσπαθούμε να διαχειριστούμε τα προβλήματα τραυματισμών μας με τον καλύτερο τρόπο καθώς υπάρχουν, όπως κάθε φορά, μικροπροβλήματα τραυματισμών. Θα το κοιτάξουμε μέχρι τελευταία στιγμή για να δούμε ποια παιδιά θα μπορούν να δώσουν το 100%. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είμαστε συνεπείς με τις εμφανίσεις μας.

Αντιμετωπίζουμε την Σλασκ που για τον πολύ κόσμο είναι τελευταία στην βαθμολογία έχοντας μόνο μία νίκη. Για εμάς όμως είναι μία ομάδα αρκετά επικίνδυνη, ειδικότερα τις τελευταίες 15-20 μέρες. Τέλος, χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο, ευχαριστούμε πάρα πολύ για την στήριξη. Καλές γιορτές, με το καλό να έρθει ο καινούργιος χρόνος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ