ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Συγγνώμη στους φιλάθλους για την εικόνα, θα αποδοθούν ευθύνες – Κάκιστη η διαιτησία, άλλαξε το παιχνίδι»

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Συγγνώμη στους φιλάθλους για την εικόνα, θα αποδοθούν ευθύνες – Κάκιστη η διαιτησία, άλλαξε το παιχνίδι»

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με σχετική της ανακοίνωση ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο για την ήττα από την Τόφας, ενώ αναφέρθηκε και στη διαιτησία.

Ο ΠΑΟΚ υπέστη μια πολύ βαριά ήττα από την Τόφας για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Basketball Champions League, με τους Θεσσαλονικείς να βγάζουν ανακοίνωση ζητώντας συγγνώμη από τους οπαδούς της ομάδας.

Παράλληλα ο Δικέφαλος του βορρά, στάθηκε και στη διαιτησία του παιχνιδιού, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ήταν κάκιστη και πως άλλαξε τον αγώνα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Αισθανόμαστε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κόσμο μας, που ήρθε στο γήπεδο και βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας με έναν τρόπο συγκλονιστικό. Από την αρχή, ως το τέλος του αγώνα με την Tofas και ανεξάρτητα από την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Οφείλουμε επίσης και μία μεγάλη ΣΥΓΝΩΜΗ σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας, που ήρθαν στο γήπεδο για να στηρίξουν την προσπάθειά μας και είδαν αυτή την εικόνα. Η ομάδα μας δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις ενός τόσο σημαντικού αγώνα και δεν ήταν αντάξια των προσδοκιών που η ίδια έχει δημιουργήσει.

Στον αθλητισμό, υπάρχουν δυστυχώς και αυτές οι βραδιές, όπως η χθεσινή, που πονάνε πολύ και πιστέψτε μας, εμάς μας πονάνε περισσότερο από όλους.

Τα όποια προβλήματα δημιουργήθηκαν θα τα λύσουμε εμείς εσωτερικά, σαν οικογένεια, όπως κάνουμε πάντα. Οι ευθύνες που υπάρχουν θα αποδοθούν. Προέχει ωστόσο, η ηρεμία και η σωστή λειτουργία της ομάδας.

Είναι απαραίτητη η ανασύνταξη δυνάμεων και η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι, αυτό το Σάββατο, απέναντι στο Μαρούσι.

Κλείνοντας και παρά το γεγονός ότι η έκταση του σκορ δημιουργεί μία συγκεκριμένη εικόνα, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στην κάκιστη διαιτησία, που αν δεν υπήρχε θα βλέπαμε άλλο παιχνίδι. Δυστυχώς δεν ήταν η πρώτη φορά που ο πρώτος διαιτητής, δείχνοντας σκοπιμότητα είχε τέτοια συμπεριφορά απέναντι στον ΠΑΟΚ. Όσοι ανατρέξουν στους αγώνες του ΠΑΟΚ με την Τενερίφη στην Ισπανία το Μάρτιο του 2017 και στο Στρασβούργο τον Ιανουάριο του 2022, θα καταλάβουν πολύ καλά τι εννοούμε.

Υ.Γ: Μας προκαλεί λύπη το γεγονός ότι εμφανίστηκαν και πάλι οι γνωστοί «ΠΑΟΚάρχες» για να κάνουν «καλό» στην ομάδα. Τις περισσότερες φορές είναι εξαφανισμένοι στις νίκες και στις καλές στιγμές, είναι πάντα… έτοιμοι όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Γιατί όμως;».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ