Τακιανός: «Ηταν ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου για εμάς»

Τακιανός: «Ηταν ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου για εμάς»

Ανακουφισμένος από τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Τόφας, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του Φώτης Τακιανός.

Ο ΠΑΟΚ έδωσε τεράστια μάχη απέναντι στην Τόφας στην Προύσα, και κατάφερε ύστερα από δύο παρατάσεις να πάρει μια πολύ μεγάλη νίκη που στέλνει τη σειρά πίσω στη Θεσσαλονίκη.

Ο Φώτης Τακιανός ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, ενώ τόνισε επίσης ότι η αναμέτρηση ήταν ζωής ή θανάτου για τον Δικέφαλο.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Φώτης Τακιανός:

«Ηταν ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου για εμάς. Είχαμε πει πως αν δε θέλουμε να τελειώσουμε το ευρωπαϊκό μας ταξίδι εδώ, έπρεπε να παίξουμε όσο πιο δυνατά γίνεται και καλύτερα από άλλες φορές. Το κίνητρό μας ήταν το πρώτο ματς, που ήταν πολύ κακό για εμάς, είχαμε πολλά προβλήματα και δεν είχαμε συγκέντρωση. Αλλά δεν το αξίζαμε και το ξέραμε.

Είπαμε πως θα τα δώσουμε όλα και μετά από δύο παρατάσεις είναι θέμα καρδιάς. Το έκαναν και οι δύο ομάδες και είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε εμείς. Ευχαριστούμε και τον κόσμο, ήταν μαζί μας ξανά. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να τους δώσουμε τη χαρά ξανά στο γήπεδό μας, τους θέλουμε κοντά μας. Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας και τον κόσμο μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ