Η ΑΕΚ έχασε από τη Μούρθια, αλλά ο Ζούρος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του

Η ΑΕΚ έχασε από τη Μούρθια, αλλά ο Ζούρος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του

Άφησε ικανοποιημένο τον Ηλία Ζούρο η προσπάθεια των παικτών του στην ήττα της ΑΕΚ από τη Μούρθια.

Τι κι αν η ήττα από τη Μούρθια ήταν η τρίτη στα τέσσερα ματς της ΑΕΚ με τον Ηλία Ζούρο στον πάγκο της; Ο Έλληνας προπονητής έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια κόντρα στους Ισπανούς ενώ ζήτησε από τον κόσμο να είναι δίπλα στην ομάδα και όχι απέναντι, εκφράζοντας εμμέσως τη δυσαρέσκειά του για κάποιες αποδοκιμασίες που ακούστηκαν προς το φινάλε του αγώνα.

Όλα αυτά, κι ενώ η Ένωση είναι πλέον με το… 1,5 πόδι εκτός συνέχειας στο BCL με τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς, σε μία διοργάνωση που στόχο είχε το καλοκαίρι να φτάσει στο Final 4. Και τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμη για τον Δικέφαλο που έχει μπροστά του ματς πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό και λίγες μέρες μετά προημιτελικό Κυπέλλου και πάλι με τους «πράσινους».

Διαβάστε επίσης: Σαρώνει η Πλατανιώτη στην Ντόχα: Μετά το χρυσό μετάλλιο πήρε και ασημένιο (vid)

Ασφαλώς η ομάδα δεν είναι του Ζούρου και μεγαλύτερο μερίδιο για την αποτυχία έχει ο Ζοάν Πλάθα που μαζί με τη διοίκηση έστησε το καλοκαίρι το ρόστερ, αλλά και ο Έλληνες τεχνικός δεν έχει καταφέρει να βελτιώσει το παραμικρό στο διάστημα που είναι στον πάγκο της ΑΕΚ.

Όσα είπε ο Ζούρος:

«Πρώτα από όλα θέλω να πω συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Παίξαμε 4 σερί παιχνίδια εκτός έδρας. Κάναμε μόλις 4 προπονήσεις και η μία ήταν και αποκατάσταση. Δεχθήκαμε δύο καθοριστικά τρίποντα από τον Τοντόροβιτς που έκριναν το παιχνίδι. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο και να του πω ότι τον θέλουμε μαζί μας, όχι απέναντί μας. Τον έχουμε ανάγκη και είμαστε όλοι μαζί. Κάνουμε τα πάντα και προσπαθούμε. Και πάλι συγχαρητήρια στους παίκτες μου».

Για τη συνέχεια στη διοργάνωση: «Πλέον δεν είναι μόνο από εμάς. Θέλουμε και συνδυασμό αποτελεσμάτων, αλλά θα κοιτάξουμε κάθε ματς ξεχωριστά και θα τα δώσουμε όλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ