Σπανούλης: «Με τέτοιου είδους άμυνα είναι σχεδόν αδύνατο να νικήσεις εκτός έδρας αγώνα»

Σπανούλης: «Με τέτοιου είδους άμυνα είναι σχεδόν αδύνατο να νικήσεις εκτός έδρας αγώνα»

Απογοητευμένος από την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Βασίλης Σπανούλης.

Το Περιστέρι ηττήθηκε από την Καρσίγιακα με σκορ 93-88 στην 3η αγωνιστικής της φάσης των «16» του Basketball Champions League.

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος από την αμυντική προσπάθεια της ομάδας του, τονίζοντας ότι καμία ομάδα δεν μπορεί να νικήσει εκτός έδρας έτσι.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Βασίλης Σπανούλης:

«Συγχαρητήρια στην Καρσίγιακα, στα πιο κρίσιμα λεπτά του αγώνα κι ενώ ήμασταν 7 πόντους μπροστά στο ξεκίνημα του 3ου δεκαλέπτου, καταρρεύσαμε κυρίως στην άμυνα και χωρίς λόγο. Και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με την Τενερίφη και τη Χάποελ ενώ παίζαμε καλά ξαφνικά σταματήσαμε. Δεν μπορείς να κερδίσεις τέτοια ματς αν δεν παίζεις καλά και στα 40 λεπτά.

Δεν μπορώ να παραπονεθώ για την προσπάθεια των παικτών μου, όμως με τέτοιου είδους άμυνα είναι σχεδόν αδύνατο να νικήσεις εκτός έδρας αγώνα. Δώσαμε πολλά τρίποντα στην Καρσίγιακα ενώ είχαμε πει πως δεν θέλουμε να τους τα δώσουμε στην έδρα τους και σε πολλές καταστάσεις δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Επιθετικά σκοράραμε 88 πόντους, είναι καλή συγκομιδή. Το πρόβλημα ήταν η άμυνα, δεν παίξαμε καλά στην άμυνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ