Καρσίγιακα – Περιστέρι 93-88: Λύγισε στην Τουρκία η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη

Καρσίγιακα – Περιστέρι 93-88: Λύγισε στην Τουρκία η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη

Το Περιστέρι πάλεψε κόντρα στην Καρσίγιακα, όμως δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με σκορ 93-88, υποχωρώντας έτσι στο 0-3.

Mπορεί να τα έδωσε όλα απέναντι στην ισχυρή Καρσίγιακα, όμως το Περιστέρι δεν τα κατάφερε επί τουρκικού εδάφους και ηττήθηκε με σκορ 93-88 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των «16» του Basketball Champions League.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη βλέπει πλέον τις ελπίδες για πρόκριση να λιγοστεύουν, καθώς βρίσκεται πια στο 0-3, ενώ οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν το πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα και κοιτούν με πιο… αισιόδοξο βλέμμα τις πιθανότητες τους για τη συνέχεια.

Το Περιστέρι ξεκίνησε πολύ καλά το ματς καταφέρνοντας να κλείσει την πρώτη περίοδο όντας μπροστά στο σκορ με 21-18. Όμως το δεύτερο δεκάλεπτο δεν ήταν ανάλογο με τους Τούρκους να επιστρέφουν και να παίρνουν τα ηνία με την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους χάρη στο 46-44.

Στην τρίτη περίοδο η Καρσίγιακα συνέχισε να έχει τον έλεγχο του ματς και μπόρεσε να διευρύνει το προβάδισμά της καθώς με ένα επιμέρους 22-19 βρέθηκε στο +5 (68-63). Στο τελευταίο δεκάλεπτο το Περιστέρι πάλεψε, κυνήγησε την ανατροπή και το μεγάλο διπλό, όμως εν τέλει ηττήθηκε.

Tα δεκάλεπτα: 18-21, 46-44, 68-63, 93-88

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ