Κεκλεισμένων των θυρών το ΑΕΚ Betsson – Χάποελ Χολόν με απόφαση του BCL

Κεκλεισμένων των θυρών το ΑΕΚ Betsson – Χάποελ Χολόν με απόφαση του BCL

Όπως γνωστοποίησε η ΑΕΚ Betsson με σχετική της ανακοίνωση, η αναμέτρηση της Ένωσης με τη Χάποελ Χολόν θα διεξαχθεί δίχως την παρουσία φιλάθλων.

Χωρίς την παρουσία θεατών θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της ΑΕΚ Betsson με τη Χάποελ Χολόν (5/3, 20:45), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του Basketball Champions League.

Όπως ενημέρωσε η Ένωση με σχετική της ανακοίνωση, ύστερα από υπόδειξη της διοργανώτριας αρχής, η αναμέτρηση χαρακτηρίζεται ως επικίνδυνη, με αποτέλεσμα να υπάρχουν «σοβαροί λόγοι ασφαλείας», κάτι που σημαίνει πως η παρουσία φιλάθλων θα είναι ανέφικτη.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ Betsson:

«H ΑΕΚ BETSSON BC ενημερώνει, ότι η αναμέτρηση με Χάποελ Χολόν, την Τρίτη (05/03, 20:45 ) στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, θα διεξαχθεί «κεκλεισμένων των θυρών» με απόφαση του BCL.

H διοργανώτρια αρχή ως δικαιούται, έκρινε ότι συντρέχουν «σοβαροί λόγοι ασφαλείας» και με επιστολή της μάς ζητεί «να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα σε συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλότητα.

Ως εκ τούτου, ζητούμε την κατανόηση των κατόχων Εισιτηρίων Διαρκείας, και τους καλούμε ειδικά για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση να μην προσέλθουν στο Γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ