Παπαθεοδώρου: «Είναι μιά πολύ μεγάλη νίκη, συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο»

Παπαθεοδώρου: «Είναι μιά πολύ μεγάλη νίκη, συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά την νίκη του Προμηθέα επί της Μούρθια τόνισε ότι ήταν ένα μεγάλο αποτέλεσμα το οποίο ήρθε μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση

Ο Προμηθέας επικράτησε με 79-78 της Μούρθια στο «Νίκος Τόφαλος» στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των 16 του Basketball Champions League κι έμεινε ζωντανός στην υπόθεση πρόκριση,

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά την νίκη των Πατρινών, τόνισε ότι η ομάδα του πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο που ήρθε στο για να στηρίξει την προσπάθεια του Προμηθέα.

Διαβάστε επίσης: Οι «big-4» στο… μικροσκόπιο: Έτσι μπαίνουν στην τελική ευθεία της Superleague

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου:

«Φυσικά είναι μία πολύ μεγάλη νίκη για εμάς κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του BCL. Με υπέροχη χημεία, υπέροχο ρόστερ κι έναν από τους καλύτερους προπονητές σε αυτό το επίπεδο. Μείναμε 2-3 φορές πίσω στο παιχνίδι, αλλά δείξαμε χαρακτήρα.

Βάλαμε κάποια πολύ κομβικά σουτ, παίξαμε πολύ καλή άμυνα και τελικά πήραμε αυτή τη μεγάλη νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο που ήρθε και μας υποστήριξε, τους χρειαζόμαστε και την επόμενη βδομάδα, στο πιθανότατα πιο σημαντικό μέχρι τώρα ματς της χρονιάς».

Για τη διαιτησία: «Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο. Είχαν δύσκολη δουλειά να κάνουν γιατί ήταν ένα παιχνίδι με πολλές επαφές. Για μας σημαντικό είναι να κάνουμε κριτική στους εαυτούς μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ