Ναβάρο: «Ο Προμηθέας έχει μέταλλο και έδειξε ότι αξίζει να είναι εδώ»

Ναβάρο: «Ο Προμηθέας έχει μέταλλο και έδειξε ότι αξίζει να είναι εδώ»

Ο Ίμπον Ναβάρο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια του Προμηθέα και την πορεία του στο BCL.

Η Μάλαγα αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για τον Προμηθέα, αφού κατάφερε να περάσει από την Πάτρα, να κάνει το 2-0 στη σειρά και να πάρει το εισιτήριο για το Final Four του Basketball Champions League.

Ο Ίμπον Ναβάρο μίλησε για το παιχνίδι της ομάδας του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια για το σύνολο του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Οι δηλώσεις του Ίμπον Ναβάρο:

«Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στον Προμηθέα για την εξαιρετική σεζόν. Έδειξαν στους «16» ότι έχουν το μέταλλο και έχουν τον σεβασμό μας. Έδειξαν ότι άξιζαν να είναι εδώ. Νομίζω ότι έπαιξε ρόλο το βάθος του πάγκου μας. Δεν γίνεται να παίζουμε συνέχεια σε up tempo, αλλά δώσαμε έμφαση στην επιθετική άμυνα. Κάναμε πολύ καλή δουλειά και ελέγξαμε τα λάθη μας. Ο Προμηθέας έκανε λάθη και μπορέσαμε να τρέξουμε

Η ενέργειά μας ήταν καλύτερη από ό,τι στο πρώτο παιχνίδι. Η διαφορά στο πρώτο ημίχρονο είναι ότι ο Προμηθέας πήρε κάποια καλά σουτ και τα έβαλε. Και στο δεύτερο ημίχρονο είχαν περισσότερη ενέργεια από εμάς, αλλά είχαμε και μία διαφορά κοντά στους 20 πόντους για να διαχειριστούμε. Ήταν διαφορετικό το παιχνίδι σήμερα. Θέλαμε να τους πάμε πιο κοντά στο καλάθι και να μην σουτάρουν τρίποντα.

Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με ομάδες που παίζουν με το τρίποντο. Η Μανρέσα είναι η ομάδα που σουτάρει τα περισσότερα στην Ισπανία, έχει 23 σε κάθε ματς. Ο Προμηθέας μπορεί να σουτάρει και 40. Έπρεπε να τους πιέσουμε. Δεν το κάναμε με τον Χέιλ, αλλά το κάναμε με τους Ρέινολντς και Κάουαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ