Μήνυση κατά του Μελισσανίδη, για απειλή – Του τηλεφώνησε από το κινητό του «Γιαννάκη»

Μήνυση κατά του Μελισσανίδη, για απειλή – Του τηλεφώνησε από το κινητό του «Γιαννάκη»

Γνωστός παράγοντας της Θεσσαλονίκης υπέβαλλε μήνυση στον Δημήτρη Μελισσανίδη

Σε μήνυση σε βάρος του Δημήτρη Μελισσανίδη προχώρησε ο Γιάννης Διαμαντίδης. Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας ισχυρίζεται πως ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, τον απείλησε τηλεφωνικά. Μάλιστα υποστηρίζει ότι το περιστατικό συνέβη από το κινητό του εξωδιοικητικού παράγοντα της ΠΑΕ ΑΕΚ. Του γνωστού (και μη εξαιρετέου) «Γιαννάκη» Παπαδόπουλου.

Τι ακριβώς συνέβη; Ρεπορτάζ από την Θεσσαλονίκη, αναφέρουν ότι οι απειλές του Δημήτρη Μελισσανίδη προς τον Γιάννη Διαμαντίδη σχετίζονται με την πρόσφατη αναμέτρηση της Καλαμάτας με την Καλλιθέα (0-1) για το πρωτάθλημα της Super League 2! Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ επιθυμούσε διακαώς τη νίκη της Καλλιθέας στο ματς που διαιτητής ήταν ο Ευστάθιος Γκορτσίλας από τον σύνδεσμο Μακεδονίας.

Ο Γιάννης Διαμαντίδης είναι γνωστός παράγοντας του ποδοσφαίρου της Θεσσαλονίκης αλλά και για τα αισθήματα του για τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα είναι κουμπάρος με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Μάκη Γκαγκάτση.

Ως επιχειρηματίας δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου και της κατασκευής επίπλων. Και έχει σίγουρα ενδιαφέρον αυτή η πληροφορία καθώς στη μήνυση που έχει υποβάλλει φέρεται να αναφέρει πως ο Μελισσανίδης τον απείλησε και για «αθέμιτη ανάμιξη σε επιχειρηματικά ζητήματα».

Η εταιρεία Diamantidis SA που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες στην κατασκευή επίπλων στην Ελλάδα. Δραστηριοποιείται από το 1975 στη χονδρική και λιανική πώληση επίπλων εσωτερικής κατοικίας, καθώς και στον εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων και ξενοδοχειακών μονάδων.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον Φεβρουάριο του 2018, το υποκατάστημα της επιχείρησης του Διαμαντίδη στο Μαρούσι καταστράφηκε ολοσχερώς από έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού.

Την αποκάλυψη του θέματος έκανε η ιστοσελίδα monobala.gr.

Πηγή: in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ