Κασελάκης: «Να απολαύσουμε το Final Four – Ο Σπανούλης έχει νοοτροπία νικητή»

Κασελάκης: «Να απολαύσουμε το Final Four – Ο Σπανούλης έχει νοοτροπία νικητή»

Όσα δήλωσε ο Λεωνίδας Κασελάκης πριν το Final Four του BCL, όπου θα συμμετάσχει το Περιστέρι bwin.

Το Περιστέρι bwin είναι έτοιμο να γράψει ιστορία στο Βελιγράδι, καθώς θα συμμετάσχει στο Final Four του BCL που ξεκινάει την Παρασκευή (26/04) στη «Stark Arena».

Ενόψει του ημιτελικού με την Τενερίφη (26/04, 19:00), ο αρχηγός της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη, Λεωνίδας Κασελάκης, αναφέρθηκε στη σπουδαία πορεία του Περιστερίου bwin μέχρι αυτή τη φάση της διοργάνωσης και εξέφρασε την υπερηφάνειά του.

Διαβάστε επίσης: Η UEFA υποκλίνεται ξανά στον Ολυμπιακό! (pic)

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι μια σπουδαία στιγμή για όλους μας, ένα σπουδαίο επίτευγμα που βρισκόμαστε εδώ. Το πιστεύαμε στην ομάδα ότι θα φτάσουμε εδώ ακόμα κι όταν ήμασταν στο 0-3 στο Top-16 απέναντι σε πολύ καλές ομάδες όπως είναι η Τενερίφη. Αντιμετωπίσαμε τις δυσκολίες και ανταποκριθήκαμε, δείξαμε χαρακτήρα και θέλουμε να παίξουμε δυνατά και να απολαύσουμε το Final Four».

Για το παιχνίδι που τους άλλαξε το «τσιπάκι»: «Ήταν πολύ σημαντική η νίκη επί της Καρσίγιακα στην έδρα μας γιατί μας έδωσε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Ήμασταν σε δύσκολη κατάσταση, χρειαζόμασταν συνδυασμό αποτελεσμάτων. Προσπαθήσαμε σκληρά και στο τέλος τα καταφέραμε και είμαι περήφανος για όλη μας την προσπάθεια».

Για τον Σπανούλη: «Έχει εμπειρία και τη νοοτροπία του νικητή. Μας μεταφέρει τις μικρές λεπτομέρειες και σημαντικές πληροφορίες για κάθε παιχνίδι. Είχαμε πολλά παιχνίδια ζωής ή θανάτου αυτή τη σεζόν και γενικά είναι κοντά στους παίκτες. Θέλει να παίρνει την πίεση από πάνω μας και ξέρει πολύ καλά πώς να το κάνει. Είναι ένας κόουτς που ξέρει πολύ καλύτερα από όλους τα παιχνίδια στα Final Four».

Για τον δικό του ρόλο λόγω της εμπειρίας του: «Δε νομίζω πως οι συμπαίκτες μου χρειάζονται καθοδήγηση από εμένα. Σαν ένα γκρουπ λειτουργούμε πολύ καλά. Είχαμε κάποιες συζητήσεις όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά για εμάς και κυρίως στην αρχή της σεζόν. Νομίζω πως στο τέλος εγώ πήρα περισσότερα πράγματα από τους συμπαίκτες, απ’ ότι τους έδωσα. Είμαι περήφανος που είμαι αρχηγός της ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ