Μπάνκι : «Δύσκολος όμιλος με ομάδες υψηλού επιπέδου»

Μπάνκι : «Δύσκολος όμιλος με ομάδες υψηλού επιπέδου»

Ο Λούκα Μπάνκι σχολίασε την κλήρωση της ΑΕΚ στο Basketball Champions League κάνοντας λόγο για έναν δύσκολο όμιλο ενώ τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι να προσφέρει νίκες στον κόσμο της.

Πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα η κλήρωση του BCL με τη νικήτρια της περσινής διοργάνωσης, ΑΕΚ να καλείται να αγωνιστεί σε έναν αρκετά απαιτητικό όμιλο. Ο προπονητής της Ένωσης, Λούκα Μπάνκι, μιλώντας για την κλήρωση ανέφερε: «Η κλήρωση δεν είναι εύκολη. Είναι ένας πολύ δύσκολος όμιλος με δύο ομάδες υψηλού επιπέδου,  όπως η Μπάμπεργκ και η Χάποελ Ιερουσαλήμ που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν φέτος στο BCL, και τις εξίσου δυνατές Νίμπουρκ, Φουενλαμπράδα και Nτιζόν.

Σίγουρα, αυτό μας δίνει έξτρα κίνητρο στο να παρουσιαστούμε έτοιμοι και ανταγωνιστικοί ώστε να υπερασπιστούμε επάξια το στέμμα μας. Πάντως, όλες οι ομάδες δουλεύουν τώρα, ώστε να φτιάξουν τα ρόστερ τους και καθαρή εικόνα θα έχουμε αργότερα.Ως ομάδα αυτό, που θέλουμε να προσφέρουμε στους οπαδούς μας  είναι συναρπαστικά ματς και θεαματικές νίκες σε ένα τόσο ανταγωνιστικό όμιλο».

Όσο αφορά στην προηγούμενή του ομάδα, τη Μπάμπεργκ: «Το συναίσθημα, που έχω είναι περίεργο. Μπορεί να είχα μικρή εμπειρία στον πάγκο την Μπάμπεργκ, μόλις τρεις μήνες, αλλά ήταν κάτι που απόλαυσα. Πλέον, όμως δεν την βλέπω σαν την προηγούμενη μου ομάδα, αλλά ως έναν αντίπαλο που πρέπει να κερδίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ