Άπαντες παρόντες ενόψει Νίζνι στον Άρη

Άπαντες παρόντες ενόψει Νίζνι στον Άρη

Αρχισε η μίνι προετοιμασία του Άρη για το δεύτερο ματς με τους Ρώσους που θα διεξαχθεί την Παρασκευή στο Nick Galis Hall.

Με όλους τους παίκτες στη διάθεσή του άρχισε ο Βαγγέλης Αγγέλου την προετοιμασία του Άρη ενόψει του αυριανού (28/9, 19:30) επαναληπτικού με τη Νίζνι στο Παλέ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η αποστολή του Αυτοκράτορα επέστρεψε χθες (26/9) από το Νόβγκοροντ μετά από ένα κοπιαστικό ταξίδι και ουσιαστικά ξεκίνησε τη μίνι προετοιμασία του από σήμερα Πέμπτη (27/9).

Το ευχάριστο για τον Ελληνα τεχνικό είναι οτι κανείς κίτρινος δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα, συνεπώς με όλους μαζί θα γίνει η προσπάθεια, ο Αρης να υπερασπιστεί τη νίκη με 65-63 του πρώτου ματς.

Ο Αγγέλλου δίνει ιδιαίτερη προσοχή στο μαρκάρισμα τον Πέρι και Οντομ που έκανε μεγάλη ζημιά στο παιχνίδι της Ρωσίας, σημειώνοντας 24 και 16 αντίστοιχα.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει: «Με μια μεσημεριανή προπόνηση, ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε σήμερα (27/09) την προετοιμασία του, ενόψει του αυριανού (28/09, 19:30) δεύτερου αγώνα με τη Νίζνι Νόβγκοροντ, για τον Β’ Προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Βαγγέλης Αγγέλου είχε όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Πριν πατήσουν παρκέ οι παίκτες έγινε ανάλυση της ρωσικής ομάδας με τη χρήση βίντεο.

Η προετοιμασία της ομάδας μας θα ολοκληρωθεί με μια προπόνηση αύριο (28/09), το πρωί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ