
Χωρίς προβλήματα συνεχίζει η ΑΕΚ την προετοιμασία της για το Final 4 του BCL που θα διεξαχθεί στην Μπανταλόνα.
Αντίστροφα μετρά η ΑΕΚ για το Final 4 του BCL που θα διεξαχθεί στην Μπανταλόνα από τις 7 ως τις 9 Μαΐου. Η Ένωση αντιμετωπίζει την Πέμπτη (7/5, 22:00) τη Μάλαγα στον ημιτελικό και θέλει να είναι πανέτοιμη για τη μεγάλη αναμέτρηση.
Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ δημοσίευσε φωτογραφίες από την προπόνηση της Κυριακής, με την προετοιμασία να συνεχίζεται χωρίς προβλήματα. Δεδομένο θεωρείται ότι θα είναι έτοιμος για τη Μάλαγα και ο Τζέιμς Νάναλι που είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού τις προηγούμενες μέρες.
Ο Αμερικανός είναι πολύ έμπειρος και ξέρει πότε πρέπει να φορτσάρει στις προπονήσεις ώστε να είναι διαθέσιμος στο 100% για τον Ντράγκαν Σάκοτα. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάποιο άλλο θέμα για την ΑΕΚ που φιλοδοξεί να κατακτήσει το τρόπαιο για δεύτερη φορά στην ιστορία της.
Δείτε στιγμές από την προπόνηση:



















