Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε το προφίλ της Βενέτσια

Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε το προφίλ της Βενέτσια

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της παρουσίασε το προφίλ του σημερινού αντίπαλου του Δικέφαλου στην πρεμιέρα του Basketball Champions League.

Ο ΠΑΟΚ κάνει πρεμιέρα απόψε στο Basketball Champions League με αντίπαλο την Βενέτσια στην Ιταλία. Η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ σκιαγράφησε το προφίλ της Ιταλικής ομάδας στην επίσημη ιστοσελίδα της έτσι ώστε οι φίλοι της ομάδας να γνωρίσουν πιο καλά τον αντίπαλο του ΠΑΟΚ. Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ στο Basketball Champions League αρχίζει από την Ιταλία, όπου ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Umana Reyer Venezia για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης.

Η Venezia, όπως και ο ΠΑΟΚ, είναι μία από τις ομάδες που έχουν πάρει μέρος και στις τρεις σεζόν του Basketball Champions League, με τους Ιταλούς να αποκλείονται πέρυσι στη φάση των ομίλων, αλλά να κατακτούν το FIBA Europe Cup, στο οποίο υποβιβάστηκαν. Αυτός ήταν και ο παρθενικός ευρωπαϊκός τίτλος της Venezia, η οποία έχει επίσης 3 πρωταθλήματα με πιο πρόσφατο αυτό του 2017.

Στον πάγκο της ομάδας κάθεται από το 2016 ο 50χρονος Walter de Raffaele, ο οποίος βρίσκεται στο προπονητικό επιτελείο της Venezia από το 2011. Όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας, αυτό είναι ένα από τα πιο ποιοτικά όχι μόνο στον όμιλο του ΠΑΟΚ, αλλά και σε ολόκληρη τη διοργάνωση. Παλαιότερος παίκτης της ομάδας είναι ο… δικός μας Μάικλ Μπράμος (1987, 1.98), ο οποίος βρίσκεται στη Βενετία από το 2015 και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020, ενώ από την περσινή ομάδα παρέμειναν οι Αμερικανοί Austin Daye (1988, 2.11), Mithell Watt (1989, 2.08) και Marquez Haynes (1986, 1.91). Η πιο πρόσφατη μεταγραφή της Umana Reyer Venezia πάντως, είναι και η σημαντικότερη, καθώς οι Ιταλοί πρόσθεσαν στο ρόστερ τους τον εν ενεργεία πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική Σλοβενίας, Gasper Vidmar (1987, 2.11).

Ο μοναδικός παίκτης των στα ρόστερ των σημερινών αντιπάλων που έχει φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων είναι ο Philo Goss, που όμως δεν αγωνίζεται σήμερα. Ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε στη Venezia για 2 σεζόν, από το 2014 ως το 2016.

Ο σημερινός αγώνας θα διεξαχθεί στο “Palasport Giuseppe Taliercio”, το οποίο χτίστηκε το 1978, ανακαινίστηκε το 2012 και μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 3.500 φιλάθλους. Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 21:30, θα υπάρχει ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 2, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση από τα social media της ΚΑΕ ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ