Γιαννόπουλος : «Βάζω μεγαλύτερη πίεση στον εαυτό μου απ’ οποιονδήποτε άλλον»

Ο Χάρης Γιαννόπουλος στάθηκε στην προσέγγιση που πρέπει να έχει η ΑΕΚ κόντρα σε «μια από τις καλύτερες ομάδες στη διοργάνωση» και μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικό τρόπο για τον Αμάρε Στουντεμάιρ.


Γιαννόπουλος : «Βάζω μεγαλύτερη πίεση στον εαυτό μου απ’ οποιονδήποτε άλλον» | to10.gr

Ο Χάρης Γιαννόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στο πλαίσιο της πρεμιέρας της ΑΕΚ απέναντι στη Χάποελ Ιερουσαλήμ στο FIBA Champions League. Στάθηκε στην προσέγγιση που πρέπει να έχουν οι Κιτρινόμαυροι κόντρα σε «μια από τις καλύτερες ομάδες στη διοργάνωση», μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικό τρόπο για τον Αμάρε Στουντεμάιρ και επισήμανε τη μεγάλη πίεση που ασκεί στον εαυτό του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ήττα από το Περιστέρι: «Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς θλίψη. Είναι ένα χαστούκι που σε επαναφέρει στην πραγματικότητα. Πρέπει να αλλάξουμε πολλά, που είναι κυρίως στο μυαλό μας. Ποιοτικά η Χάποελ είναι από τις καλύτερες ομάδες στη διοργάνωση. Μπορεί να σε σκοτώσει σε μικρό χρονικό διάστημα. Είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα και εάν πάμε με το ίδιο σκεπτικό με το Περιστέρι, είμαστε καταδικασμένοι».

Για το αν υπάρχει περισσότερη πίεση για τον ίδιο έπειτα από την περσινή σεζόν της ΑΕΚ: «Για εμένα όχι. Βάζω πολύ μεγαλύτερη πίεση στον εαυτό μου απ’ οποιονδήποτε άλλον. Δεν το βλέπω έτσι. Όπου κι αν είμαι θα ασκώ την ίδια πίεση στον εαυτό μου, γιατί θέλω πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα».

Για τον τρόπο προσέγγισης του ομίλου: «Δεν ξέρω πώς έγινε η νικήτρια ομάδα να έχει πέσει σε τόσο δύσκολο όμιλο. Προσεγγίζουμε όλα τα παιχνίδια διαφορετικά. Δεν σκεφτόμαστε τον επόμενο γύρο. Σαν καινούργια ομάδα, αυτό που έγινε το Σάββατο μπορεί να το ξαναπάθουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να σκεφτόμαστε μόνο το τώρα».

Για το τι θέλει να δείξει στο παρκέ η ΑΕΚ: «Πρέπει να παίξουμε στο δικό μας ρυθμό και στην επίθεση να βρίσκουμε καλύτερες ευκαιρίες επιθετικά. Οι καλές επιλογές στην επίθεση επηρεάζουν το πώς θα γυρίσεις στην άμυνα μετά».

Για τον Αμάρε: «Έπεσα στην εποχή που ο Αμάρε έκανε θαύματα με τον Στιβ Νας. Μου αρέσει που θα τον παίξω αντίπαλο και ελπίζω να μην είμαι μέρος σε κάποιο πόστερ κάρφωμα δικό του. Θα του κάνω ένα σκληρό φάουλ για να πάει στις βολές».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο