Κάτας: «Ποιοτική ομάδα η ΑΕΚ, το ΟΑΚΑ το αγαπώ»

Κάτας: «Ποιοτική ομάδα η ΑΕΚ, το ΟΑΚΑ το αγαπώ»

Ο προπονητής της Χάποελ Ιερουσαλήμ, Όντεντ Κάτας μίλησε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ τονίζοντας πως η Ένωση είναι μια ποιοτική ομάδα, ενώ δήλωσε μεταξύ άλλων πως αγαπάει το ΟΑΚΑ και του αρέσει η ατμόσφαιρα.

Ο Όντεντ Κάτας μίλησε για την αναμέτρηση της Χάποελ Ιερουσαλήμ απέναντι στην ΑΕΚ και σχολίασε το πόσο δύσκολο παιχνίδι είναι για την ομάδα του. Ο τεχνικός των Ισραηλινών αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Ένωση και το ποιοτικό ρόστερ που διαθέτει, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το ΟΑΚΑ και την ατμόσφαιρα που δημιουργείται, ενώ τόνισε πως αγαπάει το συγκεκριμένο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάτας:

«Είμαστε έτοιμοι για το καλύτερο δυνατό. Η νίκη επί της Χερζλίγια ήταν πολύ σημαντική για εμάς, καθώς θέλαμε να πάρουμε αυτοπεποίθηση. Ήμασταν προετοιμασμένοι και επιθετικοί. Για να πετύχουμε τους στόχους μας, θα πρέπει να τα πάμε καλά και στην Ευρώπη, γι’ αυτό θέλουμε τις νίκες σε κάθε παιχνίδι χωρίς να τα παρατάμε, ακόμη και σε ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως αυτό στην Αθήνα», δήλωσε αρχικά ο Όντεντ Κάτας και πρόσθεσε για την ΑΕΚ:

«Είναι μία ποιοτική ομάδα με πολλά επιθετικά ατού και γι’ αυτό θα πρέπει να βρεθούμε σε καλή επιθετική ημέρα. Μου αρέσει πολύ η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, το οποίο αγαπώ».

Από την πλευρά του, ο Τζος Όουενς που πέρασε από την ΑΕΚ, τόνισε: «Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη. Είναι πολύ καλό όταν μας δίνεται η ευκαιρία να παίζουμε σε γήπεδα με τέτοια ατμόσφαιρα. Ως παίκτης, θα κάνω ό,τι μου ζητήσει η ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ