Κάτας : «Είναι ωραίο να νικάς τους κατόχους του τροπαίου»

Κάτας : «Είναι ωραίο να νικάς τους κατόχους του τροπαίου»

Ο προπονητής της Χάποελ Ιερουσαλήμ, Όντετ Κάτας, σχολίασε με ιδιαίτερο τρόπο το αποψινό βράδυ και στάθηκε στους λόγους που η νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΚ είναι ξεχωριστή, ενώ ο Τζέιμς Φελντέιν μίλησε για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ και τη στεναχώρια του που δεν έμεινε στον Παναθηναϊκό.

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ επικράτησε με 79-75 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Τετάρτης (10/10) και ξεκίνησε νικηφόρα στην Basketball Champions League.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός των φιλοξενούμενων και πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Όντετ Κάτας, στάθηκε στους λόγους που η νίκη κόντρα στους Κιτρινόμαυρους ήταν ξεχωριστή κατά την άποψή του, ενώ αποκάλυψε τι είπε στους παίκτες του με αφορμή το γεγονός ότι σήμερα γιόρταζε τα γενέθλιά του.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Είναι μεγάλη νίκη. Είναι σπουδαίο να αρχίζεις με νίκη μια διοργάνωση. Δείξαμε χαρακτήρα στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος δεν κατεβήκαμε στο γήπεδο. Δεν είχαμε ενέργεια, παίξαμε κακή άμυνα. Στο δεύτερο μέρος δεν παίξαμε και το καλύτερο μπάσκετ, αλλά είχαμε μεγάλη καρδιά. Είμαι περήφανος για την προσπάθεια των παικτών μας.

Είναι πάντα ωραίο να νικάς, ειδικά εκτός έδρας και απέναντι στους κατόχους του τροπαίου. Αλλά έχουμε ακόμα πολλά πράγματα να αποδείξουμε και δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο αυτό το αποτέλεσμα. Πρέπει να μαζέψουμε κι άλλες νίκες. Υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά μας ακόμα.

Είναι τα γενέθλιά μου σήμερα. Είπα στους παίκτες μου ότι δεν θέλω δώρα, δεν μου αρέσουν αυτά, αλλά τούτη η νίκη ήταν ξεχωριστή. Γιατί την πετύχαμε στην Αθήνα, η οποία είναι ξεχωριστή για εμένα. Τα δύο χρόνια που έπαιξα εδώ ήταν πολύ όμορφα και τα έχω στην καρδιά μου. Με ρώτησαν πού θα ήθελα να βρίσκομαι στα γενέθλιά μου. Είπα ότι θα ήθελα να είμαι σπίτι με την οικογένειά μου, αλλά αφού δεν ήταν δυνατό να γίνει αυτό, η Αθήνα ήταν το κατάλληλο μέρος».

Φελντέιν: «Στεναχωρημένος που δεν έμεινα στον Παναθηναϊκό»

Από τη δική του πλευρά, ο Τζέιμς Φελντέιν εμφανίστηκε τόσο για τη νίκη της ομάδας του όσο και για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ, αλλά και ότι η Χάποελ πήρε τη νίκη χωρίς να κάνει περίπλοκα πράγματα. Επίσης, μίλησε για τη στεναχώρια του που δεν έμεινα στη Euroleague και τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Έχουμε πολλούς αθλητές σε αυτή την ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε ενέργεια, τα καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς να κάνουμε σύνθετα και περίπλοκα πράγματα.

Είναι τέλειο συναίσθημα να παίζω στο ΟΑΚΑ, έχω πολλές αναμνήσεις. Το έχω ξαναπεί ότι είναι δεύτερο σπίτι μου. Είμαι στεναχωρημένος που δεν έμεινα στον Παναθηναϊκό και τη Euroleague. Αγαπώ την ομάδα, τον προπονητή και τους παίκτες. Έτσι είναι το μπάσκετ, είναι business. Δεν κρατώ άσχημα συναισθήματα. Είναι πρόκληση να παίξω στο Champions League και τη Χάποελ Ιερουσαλήμ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ