ΠΑΟΚ: Νοκ-άουτ ο Τζόουνς, αμφίβολος ο Γκάρετ ενόψει Βόννης

ΠΑΟΚ: Νοκ-άουτ ο Τζόουνς, αμφίβολος ο Γκάρετ ενόψει Βόννης

Ο Τζόουνς δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε νοκ-άουτ από την αναμέτρηση της Τρίτης, ενώ ο Γκάρετ αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη - «Μπήκε» ο Φιλ Γκος.

Στο παιχνίδι της Τρίτης με τη Βόννη, για τη 2η αγωνιστική του Basketball Champions League έχει επικεντρωθεί ο ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να ψάχνει την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση.

Στο ματς με τη γερμανική ομάδα ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τζαμάλ Τζόουνς, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και τέθηκε νοκ-άουτ. Ο Αμερικανός ταλαιπωρείται από μια διάταση στη μυοτενόντια συμβολή στον αχίλλειο τένοντα και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Προμηθέα για την 3η αγωνιστική της Basket League.

Εκτός τον Τζαμάλ Τζόουνς, πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Ντάριος Γκάρετ, με τη συμμετοχή του να είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Ο Αμερικανός υπέστη διάταση στην κατάφυση του έξω πλατέου μυός στο γόνατο και πολύ δύσκολα θα καταφέρει να δώσει το «παρών» στον αγώνα με τη Βόννη.

Αντίθετα, ο Φιλ Γκος ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης και έθεσε σοβαρή υποψηφιότητα για να επιστρέψει στον αγώνα της Τρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ