ΑΕΚ – Μπάμπεργκ 93-86

ΑΕΚ – Μπάμπεργκ 93-86

Με ηγέτη τον Ράταν Μέις που σημείωσε 24 πόντους, η ΑΕΚ πηρε σημαντική νίκη επί της αξιόλογης Μπάμπεργκ, με 93-86 στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η ΑΕΚ πήρε… μισή εκδίκηση για την ήττα της ποδοσφαιρικής ομάδας χθες από Βαυαρούς, καθώς κέρδισε με 93-86 τη Μπάμπεργκ στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχε τον απόλυτο έλεγχο και έφτασε χωρίς να απειληθεί στην επικράτηση.

Θυμηθείτε εδώ το play by play της αναμέτρησης

Η ΑΕΚ μπήκε σαν… σίφουνας στο παιχνίδι και «έπιασε από το λαιμό» τη Μπάμπεργκ δείχνοντας πόσο πολύ θέλει τη νίκη. Με τον Ρατάν – Μέις και τον Ρόμπερσον να είναι πάρα πολύ καλοί και τον Λαρεντζάκη να δίνει λύσεις, προηγήθηκε με 19-11 στο 8’ και ανέβασε ακόμα περισσότερο την πίεσή της.

Οι Γερμανοί δεν είχαν τον τρόπο να αντιδράσουν αντιμετωπίζοντας μεγάλα προβλήματα στην οργάνωση του παιχνιδιού τους, αλλά και στην επίθεση.

Ετσι η ομάδα του Λούκα Μπάνκι ανέβασε τη διαφορά στους 15 πόντους (38-23 στο 16’) έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού. Η Μπάμπεργκ αντέδρασε με τον Ρούμπιτ, ο οποίος έδειξε πως παραμένει ένας πολύ καλός παίκτης, μειώνοντας σε 44-34, σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο μέρος ο Λαρεντζάκης με τον Ρατάν Μέις ήταν εκείνοι που πήραν την ΑΕΚ από το χέρι και την οδήγησαν στη νίκη. Η άμυνα σταθερά προσηλωμένη πάνω στον Ταϊρίς Ράις, τον οποίο είχε περιορίσει και η επίθεση πολύπλευρη και πλουραλιστική να αυξάνει τη διαφορά.

Η «Ενωση» προηγήθηκε με 57-45 στο 25’ για να μειώσουν οι Βαυαροί σε 74-67 στο 33’. Εκεί όμως «μίλησε» ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος με δυο τρίποντα έδωσε προβάδισμα με 14 πόντους (84-70 στο 35’) με την ΑΕΚ να φτάνει στην επικράτηση με το τελικό 93-86.

Από τους «κιτρινόμαυρους» οι Ρατάν- Μέις (24π.), Λαρεντζάκης (14π,.) και Γκρίφιν (140.) ήταν οι καλύτεροι παίκτες, ενώ για τη Μπάμπεργκ προσπάθησε ο Ρούμπιτ (20π.). Μόλις 6 σημείωσε ο Ράις.

Τα δεκάλεπτα: 21-15, 44-34, 67-59, 93-86

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ