Μπάνκι: «Πολύ σπουδαία νίκη»

Μπάνκι: «Πολύ σπουδαία νίκη»

Ο Ιταλός προπονητής στάθηκε στα προβλήματα τραυματισμών, αλλά και την ενέργεια που είχαν οι παίκτες του κόντρα στη Μπάμπεργκ.

Ο Λούκα Μπάνκι είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του και τόνισε:

«Είναι πολύ σπουδαία η νίκη. Δεν ήταν εύκολο να προσεγγίσουμε το παιχνίδι. Είχαμε κάποια προβλήματα, αλλά εκτιμώ την προσπάθεια όλων των παιδιών να παίξουν. Ειδικά του Ντούσαν, που έκανε τα πάντα για να παίξει απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα.

Ήταν καλή η προσπάθεια από όλους, είχαμε ενέργεια. Δυστυχώς στο τέλος όταν είδαμε ότι το σκορ ήταν πολύ καλό για μας, η άμυνα δεν ήταν τόσο καλή, ώστε να πάρουμε και τη διαφορά. Όμως τελικά πρέπει να γιορτάσουμε για τη νίκη και την προσπάθεια.

Η ομάδα έμεινε συγκεντρωμένη στην προσπάθεια των αντιπάλων να αλλάξουν το ρυθμό με συνεχείς αλλαγές άμυνας. Τα γκαρντ μας είχαν καλές επιλογές στην κυκλοφορία της μπάλας, περιόρισαν τα λάθη και στο τέλος είχαμε πολλούς παίκτες να δίνουν λύσεις στην επίθεση.

Θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο και να χτίσουμε μέρα με τη μέρα την ταυτότητα μας. Να είμαστε σταθεροί εντός και εκτός συνόρων. Το Σάββατο έχουμε μεγάλο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Προμηθέα στην Πάτρα.

Δεν ξέρω αν ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας ως τώρα, αλλά πιστεύω ότι ήταν το παιχνίδι στο οποίο είχαμε τη μεγαλύτερη συνέπεια. Δεν ήταν το τέλειο παιχνίδι, αλλά είχαμε μεγαλύτερη διάρκεια και συνέπεια απο όλα τα άλλα παιχνίδια ως τώρα και στις δύο πλευρές του γηπέδου».

Σε ερώτηση για την καλή παρουσία των ρούκι Ράταν Μέις και Ρόμπερσον, απάντησε: «Είμαστε στην αρχή και πρέπει να περιμένουμε από τους ρούκι σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να διαχειριστώ και κάποια διαστήματα που δεν θα είναι σταθεροί. Είναι μια διαδικασία στην οποία πρέπει να επιμείνουμε. Ήταν καλοί απόψε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η διαδικασία έχει τελειώσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ