Παπαθεοδώρου: «Κρίσιμο το ματς με τη Ναντέρ, θέλουμε την πρώτη μας νίκη»

Παπαθεοδώρου: «Κρίσιμο το ματς με τη Ναντέρ, θέλουμε την πρώτη μας νίκη»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε για την αναμέτρηση με τη Ναντέρ και τόνισε ότι οι Ασπρόμαυροι θα πρέπει πάση θυσία να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο φετινό Basketball Champions League!

Τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς μετράει ο ΠΑΟΚ στο Basketball Champions League, με τους Ασπρόμαυρους να θέλουν πάση θυσία τη νίκη στο αυριανό ματς (30/10, 19:30) με την Ναντέρ. Ο τεχνικός του Δικεφάλου, Ηλίας Παπαθεοδώρου, στις δηλώσεις του ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, τόνισε ότι το παιχνίδι με τη γαλλική ομάδα είναι πολύ κρίσιμο για τον ΠΑΟΚ και οι παίκτες του θα πρέπει να πάρουν τη νίκη, προκειμένου να διεκδικήσουν με μεγαλύτερες πιθανότητες την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι στο γήπεδο μας, προερχόμαστε από τρεις ήττες στις πρώτες αγωνιστικές και πρέπει να κάνουμε την πρώτη μας νίκη για να διεκδικήσουμε με μεγαλύτερες πιθανότητες στη συνέχεια την παρουσία μας στις τέσσερις πρώτες ομάδες του ομίλου».

Για τη Ναντέρ: «Στην αρχή της χρονιάς είχε δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο, γιατί είχε τρεις σημαντικές απουσίες. Εδώ και περίπου 15 μέρες έχουν επιστρέψει, με αποτέλεσμα να κάνει τρεις σημαντικές νίκες σε γαλλικό πρωτάθλημα και Basketball Champions League. Την προηγούμενη εβδομάδα νίκησε εύκολα την Τέλεκομ Βόννης εκτός έδρας και το Σάββατο νίκησε με μεγάλη διαφορά την περσινή πρωταθλήτρια, Λε Μαν. Είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Κύριος εκφραστής της επίθεσης της είναι ο Ντόμινικ Γουότερς, αλλά είναι πλαισιωμένος με καλούς παίκτες και πολύ καλούς σουτέρ. Είναι μια ομάδα με πολύ υψηλό ποσοστό  στο τρίποντο. Το παιχνίδι είναι δύσκολο και νομίζω ότι η επιθετικότητά μας και η διάθεσή μας θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στο να περιορίσουμε τη δημιουργία και την εκτέλεσή τους».

Για τις δύο προηγούμενες «σκληρές» ήττες: «Δεν υπάρχει «σκληρή» και «απαλή» ήττα. Είτε χάνεις στην Ευρώπη από μια πολύ καλή ομάδα ενώ έχεις προσπαθήσει και έχεις ελέγξει το παιχνίδι, είτε χάνεις ένα ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο έχουμε πει από την αρχή ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο. Όλοι μπορούν να χάσουν από όλους, εκτός από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό που θα κερδίσουν το 95% των παιχνιδιών τους. Όλες οι υπόλοιπες ομάδες μπορούν να χάσουν από οποιονδήποτε. Για εμάς είναι δύο συνεχόμενες ήττες. Ο αυριανός αγώνας είναι για διαφορετική διοργάνωση από αυτή που ήταν ο αγώνας του Σαββάτου. Το «πρέπει» υπάρχει πάντα για εμάς σε κάθε παιχνίδι, τώρα είναι αυξημένο, αλλά είμαστε εδώ για να ανταπεξέλθουμε».

Για το αν νιώθει ότι ο ΠΑΟΚ σε μια εβδομάδα παίζει δύο στόχους: «Εν μέρει, υπάρχει αυτό στο μυαλό μας, αλλά μας ενδιαφέρει πρώτα από όλα το αυριανό παιχνίδι. Θέλουμε να κερδίσουμε τη Ναντέρ και μετά θα σκεφτούμε το ματς του Σαββάτου με την ΑΕΚ. Είναι ένας διαφορετικός θεσμός απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, αλλά η σκέψη μας είναι στο αυριανό παιχνίδι».

Για την κατάσταση του Τζόουνς και τι μέλλει γενέσθαι με τους ξένους της ομάδας: «Θα την μάθετε αύριο την απόφαση. Αν βγάλει το πρόγραμμα όπως το έβγαλε χθες, χωρίς κάποια ενόχληση θα είναι στη διάθεσή μας και θα αποφασίσουμε μετά την αυριανή πρωινή προπόνηση για το ποιος θα είναι μαζί μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ