ΑΕΚ: Χωρίς Ξανθόπουλο και Καββαδά, αμφίβολος ο Σάκοτα

ΑΕΚ: Χωρίς Ξανθόπουλο και Καββαδά, αμφίβολος ο Σάκοτα

Ο έμπειρος γκαρντ και ο 26χρονος σέντερ τέθηκαν νοκ-άουτ από την αυριανή αναμέτρηση με την Φουενλαμπράδα, ενώ η συμμετοχή του «κιτρινόμαυρου» αρχηγού θα κριθεί την τελευταία κυριολεκτική στιγμή.

Με προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι της Τετάρτης (7/11, 19:30) με την Φουενλαμπράδα στο ΟΑΚΑ, για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League.  Ο τεχνικός της Ενωσης, Λούκα Μπάνκι, στο παιχνίδι με την ισπανική ομάδα δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Βασίλη Ξανθόπουλο και Βασίλη Καββαδά, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή και του Ντούσαν Σάκοτα.

Ο έμπειρος γκαρντ και ο 26χρονος σέντερ αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και τέθηκαν νοκ-άουτ από την αυριανή αναμέτρηση, ενώ η συμμετοχή του αρχηγού της ΑΕΚ θα κριθεί την τελευταία κυριολεκτική στιγμή. Ο ιταλός προπονητής θα περιμένει τον έμπειρο φόργουορντ, ο οποίος θα προσπαθήσει να σφίξει τα δόντια, προκειμένου να βοηθήσει τους Κιτρινόμαυρους στη μάχη με την ισπανική ομάδα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ:

«Χωρίς τρεις αθλητές (Σάκοτα, Ξανθόπουλος, Καββαδάς) λόγω τραυματισμού πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της λαβωμένης ΑΕΚ. Ο Βασίλης Καββαδάς τέθηκε ξανά εκτός μάχης, και για τη κομβική αναμέτρηση της Τετάρτης (07/11) με τη Φουενλαμπράδα, εκτός μάχης λογικά τίθεται και ο Βασίλης Ξανθόπουλος, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Ντούσαν Σάκοτα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ