Χωρίς Πόποβιτς στο ΟΑΚΑ η Φουενλαμπράδα

Χωρίς Πόποβιτς στο ΟΑΚΑ η Φουενλαμπράδα

Ο Κροάτης γκαρντ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε νοκ-άουτ από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ – Στην αποστολή ο Βραζιλιάνος σέντερ, Λούκας Νογκέιρα.

Με μία πολύ σημαντική απουσία θα παραταχθεί η Φουενλαμπράδα στο αυριανό παιχνίδι (7/11, 19:30) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League, καθώς ο Μάρκο Πόποβιτς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και παρέμεινε στην Ισπανία.

Ο τεχνικός της αντιπάλου της ΑΕΚ, Νέστορ Γκαρσία, δεν υπολογίζει στον Κροάτη γκαρντ, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής και θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή, προκειμένου να τεθεί σύντομα στη διάθεση του προπονητή του. Πρόκειται για έναν από τους κομβικούς παίκτες της ισπανικής ομάδας, καθώς στα τέσσερα παιχνίδια που αγωνίστηκε στη διοργάνωση είχε 10,8 πόντους και 2,8 ασίστ κατά μέσο όρο. Αντίθετα, κανονικά υπολογίζεται ο Λούκας Νογκέιρα. Ο Βραζιλιάνος σέντερ βρίσκεται στην αποστολή και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο Basketball Champions League.

Ο Άλεξ Γιόρκα μίλησε στην ιστοσελίδα της Φουενλαμπράδα για το ματς με την ΑΕΚ, αλλά και για τους στόχους της ισπανικής ομάδας. «Είμαστε χαρούμενοι, αλλά κρατάμε τα πόδια μας στο έδαφος, γνωρίζοντας ότι τώρα πάμε στην Αθήνα και μετά έρχεται η Ρεάλ στην έδρα μας. Είναι δύο δύσκολα παιχνίδια και αν τα πάρουμε, θα βρεθούμε σε πολύ καλή θέση. Δεν είμαστε τόσο κακοί όσο δείξαμε κόντρα στη Χάποελ ούτε μεγαλώσαμε τόσο πολύ όσο φάνηκε με τη νίκη μας επί της Μπαρτσελόνα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε ώστε να βιώνουμε όμορφες εμπειρίες, όπως ο αγώνας με την ΑΕΚ, την κάτοχο του τροπαίου. Και η επίσκεψη σε ένα στάδιο όπως το ΟΑΚΑ. Πάμε με έντονη επιθυμία να παίξουμε καλά και να νικήσουμε», κατέληξε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ