Μορέιρα: «Πολύ σημαντική νίκη, σημαντικότερο ότι γινόμαστε όλο και καλύτεροι»

Μορέιρα: «Πολύ σημαντική νίκη, σημαντικότερο ότι γινόμαστε όλο και καλύτεροι»

Ο σέντερ του ΠΑΟΚ μετά την μεγάλη νίκη επί της Οπάβα τόνισε ότι το σημαντικότερο είναι η βελτίωση που δείχνει η ομάδα παιχνίδι με το παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε σαν σίφουνας από την Τσεχία επικρατώντας της Οπάβα με 94-69 για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League. Ένας εκ των κορυφαίων για τον Δικέφαλο ήταν ο Γιανίκ Μορέιρα ο οποίος κυριάρχησε κάτω από τα δύο καλάθια. Ο σέντερ από την Ανγκόλα μετά τη λήξη της αναμέτρησης ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος για τη νίκη του Δικέφαλου του Βορρά, αλλά ήταν ακόμη περισσότερο χαρούμενος για τη συνεχή βελτίωση που δείχνουν οι «ασπρόμαυροι».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παίκτης του ΠΑΟΚ:

«Ήταν ένα πραγματικά σημαντικό παιχνίδι για εμάς και το πιο σημαντικό είναι ότι παίζουμε καλύτερα σαν ομάδα, έχουμε όλους τους παίκτες υγιείς, προσπαθούμε να παίξουμε καλύτερα δουλεύοντας σκληρά. Στα πρώτα πέντε λεπτά δεν παίζαμε με τον τρόπο που θέλαμε και στη συνέχεια οργανωθήκαμε και τελειώσαμε το ματς όπως έπρεπε».

Για τη σημασία της νίκης στην προσπάθεια για πρόκριση στην επόμενη φάση:

«Είναι πολύ σημαντική η νίκη, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι γινόμαστε καλύτεροι παιχνίδι με το παιχνίδι. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να προσπαθούμε σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα. Πρέπει να παλέψουμε είτε παίζουμε με την καλύτερη ομάδα του ομίλου, είτε παίζουμε με την χειρότερη».

Για την παρουσία των οπαδών της ομάδας στο γήπεδο:

«Οι φίλαθλοι μας ήταν εξαιρετικοί. Μας βοήθησαν πολύ να ανατρέψουμε το σκορ. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε τέτοια υποστήριξη, ειδικά σε έναν εκτός έδρας αγώνα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ