Γκάρετ: «Ο ΠΑΟΚ βελτιώθηκε στο κομμάτι της ενέργειας»

Γκάρετ: «Ο ΠΑΟΚ βελτιώθηκε στο κομμάτι της ενέργειας»

Οσα δήλωσε ο Αμερικανός ενόψει της αναμέτρησης με την πρώην ομάδα του.

Ο Ντάριους Γκάρετ ήταν ο παίκτης που εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη Media Day εν όψει του αγώνα της Τετάρτης (14/11, 19:00) με τη Φριμπούρ για την 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Basketball Champions League.

Ο Αμερικανός σέντερ του ΠΑΟΚ γνωρίζει καλύτερα από όλους την αυριανή αντίπαλο του ΠΑΟΚ, καθώς είναι η ομάδα από την οποία ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αυριανό παιχνίδι: «Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς, θέλουμε να προχωρήσουμε στη διοργάνωση, οπότε θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε. Είναι λίγο καλύτερη η ψυχολογία μας, αλλά έχουμε δουλειά μπροστά μας. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, για να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε».

Για το τι γνωρίζει για το ελβετικό πρωτάθλημα και για τις αναμνήσεις του: «Είναι ένα πρωτάθλημα που αναπτύσσεται. Οι περισσότερες ομάδες παίζουν δυνατά, με ενέργεια. Είναι κάτι που θα αντιμετωπίσουμε αύριο. Προσωπικά, έχω πολλές αναμνήσεις από εκεί. Ήταν η πρώτη μου χρονιά στην Ευρώπη, η πρώτη επαγγελματική μου χρονιά. Ήταν η πρώτη πόλη που έζησα όταν έφυγα από την Αμερική για να παίξω μπάσκετ. Έχω πολλές αναμνήσεις και είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξουμε αντίπαλοι».

Για τον τομέα, όπου έχει βελτιωθεί περισσότερο ο ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια: «Στο κομμάτι της ενέργειας. Το βγάζουμε στο παρκέ, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, διασκεδάζουμε το παιχνίδι κι αυτό βγαίνει και στο γήπεδο».

Για το τι συνέβη και ο ΠΑΟΚ γύρισε τον… διακόπτη: «Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει. Σίγουρα κάτι έπρεπε να γίνει και βρήκαμε τρόπο να το κάνουμε. Νικάμε και θα πρέπει συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιώνουμε την εικόνα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ