Χωρίς Μαργαρίτη ο ΠΑΟΚ με Τενερίφη, μέσα ο Πόουπ

Χωρίς Μαργαρίτη ο ΠΑΟΚ με Τενερίφη, μέσα ο Πόουπ

Απών από το εκτός έδρας ματς με την Τενερίφη θα μείνει ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, με τον Μαλίκ Πόουπ να επιστρέφει στην αποστολή του ΠΑΟΚ.

Χωρίς τον Βαγγέλη Μαργαρίτη θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Τενερίφη για την 7η αγωνιστική του Basketball Champions League, καθώς ο τραυματισμός που υπέστη στο ματς κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου στον αγκώνα αποδείχθηκε ότι ήταν μεγαλύτερος από αναμενόταν, μετά από τις εξετάσεις που έκανε σήμερα.

«Στην προπόνηση του ΠΑΟΚ δεν συμμετείχε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, που λόγω τραυματισμού δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία, η αρχική διάγνωση είναι ρήξη ωλενιαίου πλαγίου συνδέσμου στο δεξί αγκώνα, στον οποίο έχει ήδη τοποθετηθεί νάρθηκας. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις προκειμένου να αποφασιστεί ο τρόπος αντιμετώπισης του τραυματισμού του και να προσδιοριστεί ο χρόνος απουσίας του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας», αναφέρει η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Τη θέση του Έλληνα φόργουορντ στην αποστολή του Δικέφαλου θα πάρει ο Μαλίκ Πόουπ, ο οποίος επιστρέφει στην διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου μετά από έναν μήνα.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Τζόουνς, Μορέιρα, Χρυσικόπουλο, Σχίζα, Κόνιαρη, Αθηναίου, Τέπιτς, Ζάρα, Πόουπ, Χάτσερ, Γκάρετ και Γκος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ