Ναντέρ – ΠΑΟΚ 79-70

Ναντέρ – ΠΑΟΚ 79-70

Για τρία δεκάλεπτα ο δικέφαλος βρισκόταν κοντά στο σκορ και προσπαθούσε να «κλέψει» το ματς, ωστόσο στην τελευταία περίοδο δεν είχε καθαρό μυαλό, με αποτέλεσμα να ηττηθεί στη Γαλλία.

Ο ΠΑΟΚ στη Γαλλία πάλεψε ως το φινάλε του παιχνιδιού, όμως έμεινε από δυνάμεις, χάνοντας από τη Ναντέρ με 79-70. Ετσι μετά από 11 αγωνιστικές η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου είδε το ρεκόρ της να πέφτει στο 6-5, έχοντας απωλέσει και τη διαφορά του πρώτου ματς (ο δικέφαλος είχε νικήσει με 83-82).

Πάντως όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση πάντως τίποτα δεν χάθηκε για τον δικέφαλο, ο οποίος πλέον καλείται να τη «σφραγίσει» σε επόμενα ματς.

Το ματς άρχισε… στραβά για τον ΠΑΟΚ καθώς με καλάθι του πρώην παίκτη του Άρη Ντόμινικ Γουότερες, η Ναντέρ προηγήθηκε με 19-7, μετά από μόλις 5:30 λεπτά στην πρώτη περίοδο. Στο υπόλοιπο όμως του δεκαλέπτου ο δικέφαλος βελτίωσε αισθητά την άμυνά του, δέχθηκε μόλις 6 πόντους και με Γκάρετ, Τέπιτς και Τζόουνς επανήλθε άμεσα.

Μάλιστα με ένα εντυπωσιακό buzzer beater του Φιλ Γκος από τη γωνία στην εκπνοή, ισοφάρισε σε 25-25 έχοντας γυρίσει πλήρως το ματς.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο όμως η άμυνα των φιλοξενούμενων έγινε και πάλι ευάλωτη, με αποτέλεσμα η Ναντέρ που σκόραρε με υψηλά ποσοστά να έχει συνεχώς ένα προβάδισμα (32-25, 43-38). Το θετικό ήταν όμως ότι επιθετικά οι παίκτες του Παπαθεοδώρου ήταν αποτελεσματικοί και με ένα ακόμη buzzer beater, αυτή τη φορά από τον Χάτσερ (τρίποντο) πήγαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου υπολειπόμενοι μόλις ένα καλάθι (43-41).

Παρόμοιο σκηνικό είχαμε και στην τρίτη περίοδο. Η Ναντέρ προσπαθούσε να ξεφύγει όμως ο δικέφαλος δεν της το επέτρεπε. Μάλιστα οι Γάλλοι προηγήθηκαν με 55-48 στο 26’, όμως ένα γρήγορο 2-9 των ασπρόμαυρων (που ολοκληρώθηκε με τρίποντο του Χάτσερ) έφερε τον ΠΑΟΚ μπροστά (57-59 στο 29’).

Έμεινε από δυνάμεις και δέχθηκε 12-0

Με καλάθι του Μαργαρίτη 8,5 λεπτά πριν το φινάλε του ματς, ο δικέφαλος προσπέρασε με 64-65, όμως στη συνέχεια έμεινε χωρίς δυναμείς. Γιουσκεβίτσιους και Σένγκλιν πλήγωσαν την ελληνική ομάδα με τρίποντα, με τη Ναντέρ να τρέχει ένα εντυπωσιακό 12-0 (76-65) και τον δικέφαλο να παθαίνει ένα απίστευτο μπλακ-άουτ.

Συγκεκριμένα έμεινε για 6 ολόκληρα λεπτά χωρίς καλάθι, με αποτέλεσμα όταν ο Αθηναίου σκόραρε για τρεις διαμορφώνοντας το 76-68 να απομένουν μόλις 2,5 λεπτά. Επιπλέον ένα λάθος του Τζόουνς (έκανε βήματα) με 1:53 για το τέλος αποδείχθηκε καθοριστικό…

Από τη γαλλική ομάδα ξεχώρισε ο πρώην παίκτης των Αρη και Ολυμπιακού Ντόμινικ Γουότερς με 15 πόντους, αλλά και ο Σένγκλιν με 19. Από πλευράς ασπρόμαυρων Χάτσερ και Χρυσικόπουλος με 12 πόντους έκαστος, ήταν οι καλύτεροι.

Τα δεκάλεπτα: 25-25, 43-41, 62-60, 79-70

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ