Τέπιτς: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι»

Τέπιτς: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι»

Ο Σέρβος γκαρντ στάθηκε στην εικόνα του ΠΑΟΚ, αλλά και τις αλλαγές στο παιχνίδι της ομάδας

Ο Μιλένκο Τέπιτς ήταν ο κορυφαίος παίκτης του ΠΑΟΚ στη νίκη επί της Οπάβα και μάλιστα έκανε νταμπλ νταμπλ.

Aναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Θα έλεγα ότι η Οπάβα είναι μία ομάδα που έκανε μία νίκη στην αρχή και από τότε έχει ήττες. Δεν ήταν και ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί στα παιχνίδια της. Εμείς θα έπρεπε να δούμε με τον καλύτερο τρόπο όμως το παιχνίδι αυτό. Το πιο σημαντικό είναι πέρα από τη νίκη ότι πήραν πολλοί παίκτες λεπτά συμμετοχής και θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι ενόψει της συνέχειας».

Για το ότι δεν έπαιξε στο προηγούμενο ματς και σήμερα είχε καλή παρουσία: «Το πιο σημαντικό για εμάς, είναι να νικάμε τα παιχνίδια. Πρέπει πάντα να βρίσκουμε κάτι για να βοηθάμε την ομάδα ώστε να φτάσει στη νίκη. Ακόμα και αν η βοήθεια προέρχεται από τον πάγκο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Να κερδίζει η ομάδα και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για το αν η φυγή του Αθηναίου διευκολύνει, λόγω θέσης, το παιχνίδι του: «Όπως είπα, το πιο σημαντικό είναι να βοηθάμε από όποια θέση και όπως μας ζητηθεί. Με την παρουσία και του Τζέφερσον, θα αλλάξουμε λίγο τον τρόπο που αγωνιζόμασταν. Το πιο σημαντικό είναι να προσαρμοζόμαστε στις συνθήκες και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ