Προμηθέας Πατρών – Νεπτούνας Κλαϊπέδα 69-82

Προμηθέας Πατρών – Νεπτούνας Κλαϊπέδα 69-82

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά εμφανίστηκε κουρασμένη, με αποτέλεσμα να ηττηθεί από τους Λιθουανούς και παράλληλα να χάσει και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Ο Προμηθέας παρουσιάστηκε… ψηλομύτης στο «Δ. Τόφαλος» έχοντας εξασφαλίσει ουσιαστικά την πρόκριση και γνώρισε την ήττα με 82-69 από τη Νεπτούνας.

Οι Πατρινοί παρουσιάστηκαν άνευροι, χωρίς ενέργεια και συγκέντρωση με συνέπεια οι φιλοξενούμενοι, που ήθελαν όσο τίποτε άλλο τη νίκη, να τους κερδίσουν κατά κράτος.

Οι Λιθουανοί αιφνιδίασαν τον Προμηθέα και με πολύ καλό μπάσκετ, πείσμα και δύναμη, αλλά και με σωστές αντιδράσεις στην άμυνα κατάφεραν να προηγηθούν με 25-42 στο 15’.

Οι Πατρινοί ήταν πολύ μακριά από τα συνήθη στάνταρντ απόδοσης, ήταν πολύ άστοχοι από την περιφέρεια, δεν είχαν συγκέντρωση στην άμυνά τους και δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις στην επίθεση.

Ετσι το πρώτο μέρος τελείωσε με 39-48 με τον Προμηθέα να μειώνει βρίσκοντας κάποια ελεύθερα σουτ τριών πόντων με τον Μπράουν.

Στη συνέχεια η Νεπτούνας κράτησε το προβάδισμα έχοντας τον Γκαίλιους σε καλή βραδιά (44-56 στο 26’), κράτησαν εγκλωβισμένο στο ρυθμό τους τον Προμηθέα και είχαν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης.

Παρά τις σπασμωδικές αντιδράσεις των «πορτοκαλί» με τον Μπράουν η κατάσταση δεν άλλαξε, καθώς οι Λιθουανοί ήταν πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν όλα όσα δοκίμασαν οι αντίπαλοί τους πάνω στο παρκέ και έφτασαν στην επικράτηση με το τελικό 82-69.

Από τον κακό χθες Προμηθέα μόνο ο Μπράουν (17π, 4/10διπ, 1/7τριπ) διασώθηκε, ενώ από τη Νεπτούνας οι Γκαϊλιους (19π., 3/4διπ, 4/4τριπ), Γουέιβερ 915π.) και Γκραντ (13π, 12ρ.) ήταν οι καλύτεροι.

Τα δεκάλεπτα: 15-26, 39-48, 50-60, 69-82

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ