Κάλεσμα  Μπάνκι προς στον κόσμο της ΑΕΚ: «Σας θέλουμε δίπλα μας»

Κάλεσμα Μπάνκι προς στον κόσμο της ΑΕΚ: «Σας θέλουμε δίπλα μας»

Στις δυσκολίες που πρόκειται να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ κόντρα στην Αντβέρπ στάθηκε ο Λούκα Μπάνκι, ο οποίος έκανε και κάλεσμα προς τον κόσμο για την αναμέτρηση.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Αντβέρπ για την 14η αγωνιστική του Basketball Champions League, στο τελευταίο της παιχνίδι πριν το ταξίδι στο Ρίο για το Διηπειρωτικό Κύπελλο, και ο Λούκα Μπάνκι αναφέρθηκε στις δυσκολίες αυτής της αναμέτρησης, ενώ έκανε και κάλεσμα προς τον κόσμο της Ένωσης.

Δείτε όσα ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ:

πρώτη θέση στον όμιλο. Ξέρουμε, ότι έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς. Η Αντβέρπ παίζει πολύ καλό μπάσκετ, διαθέτει πολύ ταλέντο στο ρόστερ της και δεν είναι τυχαίο, που προκρίθηκε και αυτή στην επόμενη φάση του BCL.

Είναι πολύ σημαντικό να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή. Κι αυτό ζήτησα από τους παίκτες μου. Το Διηπειρωτικό Κύπελλο έρχεται σε δέκα μέρες, και έχουμε όλο το χρόνο να προετοιμαστούμε κατάλληλα.

Η Αντβέρπ θα έρθει να μάς αντιμετωπίσει, έχοντας πετύχει τους στόχους της, ενώ εμείς όχι. Περιμένω από τους παίκτες να τα δώσουν όλα αύριο.

Επίσης, ελπίζω οι οπαδοί μας να έχουν συνειδητοποιήσει πόσο σημαντική είναι η αυριανή αναμέτρηση και να έλθουν στο ΟΑΚΑ για να δώσουν έξτρα ώθηση. Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας, και όλοι θα χαρούμε πολύ να παίξουμε μπροστά του και να πετύχουμε μια μεγάλη νίκη», ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός στο επίσημο σάιτ της «Ένωσης», με τους ανθρώπους της ομάδας να περιμένουν τους φιλάθλους τους στο Μαρούσι, ώστε οι «κιτρινόμαυροι» να έχουν την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για να κερδίσουν την πρώτη θέση του ομίλου, λίγο πριν και τα ματς στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ