Βιντορέτα: «Είχαμε γρήγορη και σωστή αντίδραση»

Βιντορέτα: «Είχαμε γρήγορη και σωστή αντίδραση»

Ο Ισπανός τεχνικός στάθηκε στην καλή απόδοση της ομάδας του στην τελευταία περίοδο.

Ο προπονητής της Τενερίφης, Τσους Βιντορέτα, στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση του Αϊβερσον, αλλά και στην πρόκριση της ομάδας του.
Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου: 
«Αρχικά θέλω να πω συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ γιατί έχουν κάνει μία εξαιρετική σεζόν φέτος. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, είχαμε τον έλεγχο αλλά περιμέναμε ένα γενικά κλειστό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος όσον αφορά τους παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο του και πήρε πράγματα.
Πήραμε διαφορά τριών πόντων στο ημίχρονο βελτιώνοντας την άμυνα μας στο δεύτερο. Έμοιαζε πολύ με την εξέλιξη του δευτέρου ημιχρόνου, ξεκινήσαμε καλά, μετά ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος. Είχαμε γρήγορη και σωστή αντίδραση στο τέταρτο δεκάλεπτο, πήραμε τη διαφορά και ουσιαστικά αυτό δεν μπορούσε να αλλάξει στα τελευταία δύο λεπτά».
Για την απόδοση του Άιβερσον: «Δεν ξεκίνησε καλά, έκανε ένα λάθος, έχασε ένα κάρφωμα αλλά η απόδοσή του ανέβηκε κατακόρυφα στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν εκπληκτικός και βοήθησε στη νίκη».
Η γνώμη για τον ΠΑΟΚ των προηγούμενων ετών: «Πέρυσι δεν ήμουν. Πρόπερσι όμως που ήμουν ξέρω ότι έχει καλύτερη ομάδα, έχει άλλο προπονητή, παίζει μοντέρνο μπάσκετ και δεν έχει σχέση με την ομάδα που συνάντησα δύο χρόνια πριν. Έχει και πιο βαθύ ρόστερ και είναι σαφώς καλύτερη ομάδα.
Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που μετά από 20 χρόνια έχει τη δυνατότητα να παίξει στον τελικό και φυσικά για να το πετύχει πρέπει να κερδίσει στον ημιτελικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ