Παπαθεοδώρου: «Να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να μην αφήσουμε την ΑΕΚ να τρέξει»

Παπαθεοδώρου: «Να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να μην αφήσουμε την ΑΕΚ να τρέξει»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ενόψει του επαναληπτικού με την ΑΕΚ τόνισε ότι οι Ασπρόμαυροι θα πρέπει να ελέγξουν τα επιθετικά ριμπάουντ και να μην αφήσουν την Ενωση να βγάλει αιφνιδιασμούς.

Στα τρία στοιχεία που θα οδηγήσουν τον ΠΑΟΚ στη νίκη στον επαναληπτικό με την ΑΕΚ, για τη φάση των «16» του Basketball Champions League, αναφέρθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ο προπονητής του Δικεφάλου ενόψει του αγώνα στο ΟΑΚΑ (13/3, 19:30), τόνισε ότι οι Ασπρόμαυροι θα πρέπει να ελέγξουν τα επιθετικά ριμπάουντ, να περιορίσουν τους αιφνιδιασμούς της ΑΕΚ και να διαχειριστούν σωστά τις φάσεις ένας εναντίον ενός.

Παράλληλα, τόνισε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο πλάνο της ομάδας, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να καταφέρει να κάνει την ολική ανατροπή και να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά.

Το έργο της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου, πάντως, είναι πολύ δύσκολο, καθώς στο πρώτο παιχνίδι η ΑΕΚ κέρδισε με 9 πόντους διαφορά. Για να πάρει το εισιτήριο ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κερδίσει με 10 ή περισσότερους πόντους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ελληνα τεχνικού στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

«Ήρθαμε στην Αθήνα να παίξουμε το δεύτερο παιχνίδι της σειράς για το Top 16. Γνωρίζουμε ότι η ΑΕΚ μετά το πρώτο παιχνίδι έχει το πλεονέκτημα και με μία διαφορά 9 πόντων από τη νίκη της. Έχουμε τρία στοιχεία αγωνιστικά στα οποία πρέπει να εμφανιστούμε καλύτεροι. Ο έλεγχος των επιθετικών ριμπάουντ, ο περιορισμός των πόντων στον αιφνιδιασμό και η καλύτερη διαχείριση στις φάσεις ένας εναντίον ενός, όπου η ΑΕΚ παίρνει πολλούς πόντους. Ταυτόχρονα η συγκέντρωσή μας, η πίστη μας στο πλάνο και η αφοσίωσή μας σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσπάθειά μας να κερδίσουμε το παιχνίδι και να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ