Μπεσίκτας – Ναντέρ 60-62

Μπεσίκτας – Ναντέρ 60-62

Η Ναντέρ επικράτησε στην έδρα της Μπεσίκτας με 62-60 και έγινε η πρώτη ομάδα που περνάει στα προημιτελικά του Basketball Champions League.

Η πρώτη ομάδα που «έκλεισε» εισιτήριο για τους «8» του Basketball Champions League έγινε η Ναντέρ, η οποία επικράτησε με 62-60 της Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη.

Η τουρκική ομάδα είχε εξαρχής δύσκολο έργο, καθώς αφενός έπρεπε να κερδίσει τους Γάλλους, αφετέρου έπρεπε να καλύψει και τους 9 πόντους της ήττας την περασμένη εβδομάδα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, έχοντας το προβάδισμα στο σκορ, με τη διαφορά να «αγγίζει» τη διψήφια τιμή (20-11), ωστόσο οι φιλοξενούμενοι από εκείνο το σημείο και έπειτα έριξαν σταδιακά τη διαφορά και στο τέλος της 3ης περιόδου πήραν κεφάλι στο σκορ.

Η Μπεσίκτας προσπάθησε να αντιδράσει, χρόνος όμως δεν υπήρχε, με αποτέλεσμα η Ναντέρ να διπλασιάσει τις νίκες της και να πάρει εκείνη την πρόκριση.

Για τους νικητές ξεχώρισε ο Σενγκλίν με 18 πόντους και 7 ριμπάουν, ενώ ο Πάλσον είχε 11. Για την τουρκική ομάδα ο Πρέσι είχει 17 πόντους, ενώ οι Μπούβα και Γκίμπσον είχαν 13 και 15 αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα: 14-7, 12-17, 14-20, 20-18

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ