Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Προμηθεάς

Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Προμηθεάς

Ο Προμηθέας αντιμετωπίζει Τενερίφη (21:30, Novasports 1) με μοναδικό στόχο την διαφύλαξη του +12 της Πάτρας και την πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία του στους «8» του BCL.

Η μεγάλη μέρα έφτασε για τον Προμηθέα! Η ομάδα του Μάκη Γιατρά βρίσκεται στην Τενερίφη για να αντιμετωπίσει (21:30, Novasports 1) την ομώνυμη ομάδα και είναι πανέτοιμη να γράψει ιστορία και να προκριθεί στους «8» του BCL για πρώτη φορά.

Το 69-57 με το οποίο είχαν επικρατήσει οι Πατρινοί στο πρώτο ματς, τους δίνει σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση ωστόσο η ισπανική ομάδα είναι εκ των φαβορί της διοργάνωσης και θα παλέψει για την ανατροπή.

Ο Γιατράς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ολεξάντρ Λίποβι ο οποίος έπαθε δηλητηρίαση ωστόσο επιστρέφουν οι Ρίον Μπράουν και Λάνγκστον Χολ οι οποίοι απουσίασαν από το πρώτο ματς. Ο προπονητής του Προμηθέα τόνισε στις δηλώσεις του ότι η ομάδα του θα πάει μόνο για τη νίκη κι όχι απλά για τη διαφύλαξη της διαφοράς.

Από την άλλη η ομάδα του Τσους Βιντορέτα, που είναι και η πρωταθλήτρια του BCL το 2017, προέρχεται από ήττα στο ισπανικό πρωτάθλημα, με 86-90 από την Γκραν Κανάρια, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και θα κάνει τα πάντα για να βρεθεί εκείνη στους «8».

Αν η Τενερίφη νικήσει με 12 πόντους διαφορά θα υπάρξει παράταση ενώ κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, αν το ματς λήξει ισόπαλο στην κανονική του διάρκεια, με τον Προμηθέα να παίρνει φυσικά το εισιτήριο για τους «8».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ