Μπάνκι: «Έχουμε προετοιμαστεί πολύ σοβαρά για την αναμέτρηση»

Μπάνκι: «Έχουμε προετοιμαστεί πολύ σοβαρά για την αναμέτρηση»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ αναφέρθηκε, σε δηλώσεις του, στον επικείμενο αγώνα της «Ένωσης» κόντρα στην Μπάμπεργκ για τους «8» του BCL.

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε για την «μάχη» της ΑΕΚ στους «8» του Basketball Champions League κόντρα στη Μπάμνπεργκ, αναφερόμενος αρχικά στα δυνατά όπλα της Γερμανικής ομάδας.

Στη συνέχεια τόνισε πως η «Ένωση» θα είναι έτοιμη και πως στόχος της είναι να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας, ώστε να έχει ένα προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο 53χρονος προπονητής:

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι, που εκπροσωπούμε την Ελλάδα στη φάση των «8» του BCL για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ήρθε η στιγμή, όμως, ν’ αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Όπως γνωρίζουμε από την αρχή της περιόδου, η Μπάμπεργκ συγκαταλέγεται στα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Σίγουρα, θα γίνουν δύο πολύ ανταγωνιστικές αναμετρήσεις για την είσοδο στο Final Four», δήλωσε ο Ιταλός προπονητής.

«Τη δεδομένη στιγμή η Μπάμπεργκ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, με νέο τεχνικό επιτελείο. Αποδίδει διαφορετικό μπάσκετ σε σχέση με τους αγώνες μας στους ομίλους, οι αριθμοί της έχουν βελτιωθεί και έχει ανεβασμένο ηθικό μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Γερμανίας. Διαθέτει τρομερή ευχέρεια στο σκοράρισμα και το ρόστερ της αποτελείται από έμπειρους αλλά και ταλαντούχους παίκτες», τόνισε στη συνέχεια.

«Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ σοβαρά για την αναμέτρηση. Με αποφασιστικότητα και ενθουσιασμό θέλουμε να συνεχίσουμε την εκπληκτική χρονιά, που κάνουμε στο BCL. Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε ακόμη μία καλή εμφάνιση, να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι και να γυρίσουμε στην Αθήνα με το καλύτερο αποτέλεσμα, που μπορούμε. Περιμένουμε, ότι θα βρούμε και ένα γήπεδο με πολύ κόσμο εναντίον μας, αλλά ξέρουμε ότι και οι οπαδοί μας θα δώσουν το «παρών» και θα έρθουν ξανά απ’ όλη την Ευρώπη για να βοηθήσουν την ομάδα σ’ αυτή την κρίσιμη στιγμή», ήταν τα λόγια του προπονητή των «κιτρινόμαυρων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ