Μπάνκι: «Φανταστικοί οι οπαδοί μας, ανυπομονούμε να απολαύσουμε την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν»

Μπάνκι: «Φανταστικοί οι οπαδοί μας, ανυπομονούμε να απολαύσουμε την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν»

Ο Λούκα Μπάνκι έδωσε το σύνθημα για τη ρεβάνς της ΑΕΚ με την Μπάμπεργκ στο ΟΑΚΑ, δηλώνοντας ανυπόμονος για την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει ο κόσμος της Ένωσης.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Λούκα Μπάνκι, παραμονές του αγώνα με την Μπάμπεργκ στο ΟΑΚΑ, δήλωσε ανυπόμονος για την εκπληκτική ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί της ομάδας.

Ακόμη, μίλησε για τις απουσίες που αντιμετωπίζει η Ένωση και δήλωσε αισιόδοξος ότι οι παίκτες του θα τις καλύψουν με το πάθος τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ

Για το παιχνίδι με την Μπάμπεργκ: «Προσπαθούμε να προετοιμάσουμε την ομάδα όσο καλύτερα γίνεται ενόψει του αυριανού αγώνα. Έχουμε μια μοναδική ευκαιρία αύριο, καθώς παίζουμε μπροστά στους οπαδούς μας. Περιμένουμε το γήπεδο γεμάτο και ανυπομονούμε να απολαύσουμε την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί μας. Είναι φανταστικοί. Ωστόσο, καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μία από τις καλύτερες ομάδες του BCL. Θα έλεγα ένα από τα δυνατά φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Ξέρουμε ότι το κλειδί είναι να παραμείνουμε ψύχραιμοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και να ξεπεράσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα μας παρουσιαστεί. Σίγουρα το ροτέισον που έχουμε είναι πολύ μικρό, ωστόσο είμαι σίγουρος ότι δεν θα χάσουμε σε καμιά περίπτωση τη θέληση μας και το πάθος μας να πετύχουμε το στόχο μας, την πρόκριση στο Final Four».

Για το αν ετοιμάζει κάποιες εκπλήξεις δεδομένων των απουσιών: «Όχι, δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις. Είναι η ώρα των παικτών. Αυτό προσπαθούμε τις τελευταίες μέρες μέσα από τα συστήματα να βγάλουμε το 100% της ποιότητας κάθε αθλητή».

Για την απουσία του Ματσιούλις: «Είναι μία από τις μεγαλύτερες απουσίες που μπορούσαμε να έχουμε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε όμως τις απουσίες και των Ξανθόπουλου, Καββαδά. Ο Ξανθόπουλος όμως θα συμπεριληφθεί στη δωδεκάδα. Πιο πολύ όμως στο κομμάτι της ηθικής υποστήριξης. Θέλει να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα, αλλά δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του στο παιχνίδι. Αυτό που ζήτησα από τους παίκτες μου είναι να βάλουν τα δυνατά τους, να μείνουν συγκεντρωμένοι και να δώσουν ό,τι έχουν ώστε να καλύψουμε τις απουσίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ