Basketball Champions League: Μπάμπεργκ, Αντβέρπ, Μπολόνια και Τενερίφη στο Champions League

Basketball Champions League: Μπάμπεργκ, Αντβέρπ, Μπολόνια και Τενερίφη στο Champions League

Φινάλε στα προημιτελικά του Champions League απόψε (3/4) με τις τέσσερις ομάδες που θα παλέψουν για την κατάκτηση του τροπαίου στο final-4 (3-5 Μαΐου) να γίνονται γνωστές.

Βγήκαν οι τέσσερις ομάδες που θα παίξουν στο final-4 του Champions League για το 2019.

Συγκεκριμένα μετά τους αποψινούς (3/4) επαναληπτικούς Μπάμπεργκ (Γερμανία), Αντβέρπ (Βέλγιο), Τενερίφη (Ισπανία) και Βίρτους Μπολόνια (Ιταλία) θα είναι οι ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο το οποίο πέρσι κατέκτησε η ΑΕΚ.

Βεβαίως η Ενωση αποκλείστηκε από τη Μπάμπεργκ του Νίκου Ζήση, καθώς μπορεί απόψε να επικράτησε στο «Νίκος Γκάλης» με 69-67, ωστόσο δεν κατάφερε να καλύψει το -4 με το οποίο είχε ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι στη Γερμανία.

Από εκεί και πέρα η Αντβέρπ έκανε την έκπληξη καθώς μετά τη νίκη της με 83-68 στο πρώτο ματς επί της Νιζνί, επικράτησε και στο Βέλγιο των Ρώσων, αυτή τη φορά με 66-61.

Στο μεταξύ… αναμενόμενη ήταν η πρόκριση της Τενερίφης απέναντι στη Χαποελ Ιερουσαλήμ, καθώς οι Ισπανοί είχαν ηττηθεί στο ματς του Ισραήλ μόλις με ένα καλάθι. Ετσι το σημερινό 81-64 ήρθε να σφραγίσει μια επιβλητική πρόκριση.

Τέλος η ιστορική Μπολόνια η οποία στη φάση των ομίλων αντιμετώπισε τον Προμηθέα, επιστρέψει σε φάιναλ φορ μεγάλης διοργάνωσης. Οι Ιταλοί κάλυψαν το -8 με το οποίο είχαν ηττηθεί στη Γαλλία από τη Ναντέρ, επικρατώντας απόψε με 15 πόντους διαφορά.

Οσο για το final-4 μένει να δούμε σε ποια πόλη θα δοθεί να το φιλοξενήσει και η οποία θα εδράζεται κάποια από τις τέσσερις ομάδες που προκρίθηκαν.

Τα αποτελέσματα
ΑΕΚ – Μπάμπεργκ 69-67 (67-71)
Αντβέρπ – Νιζνί 66-61 (83-68)
Μπολόνια – Ναντέρ 73-58 (75-83)
Τενερίφη – Χάποελ Ιερουσαλήμ 81-64 (73-75)

*με μαύρα γράμματα οι ομάδες που προκρίθηκαν
**σε παρένθεση τα σκορ των πρώτων αγώνων

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ