Χάντερ: «Δεν φταίνε οι διαιτητές για τον αποκλεισμό αλλά εμείς»

Χάντερ: «Δεν φταίνε οι διαιτητές για τον αποκλεισμό αλλά εμείς»

Ο Χάντερ παραδέχτηκε πως οι παίκτες της ΑΕΚ είναι υπεύθυνοι για τον αποκλεισμό από την Μπάμπεργκ που την έθεσε εκτός Final 4 του Champions League.

Η ΑΕΚ υπέστη οδυνηρό αποκλεισμό από το Final 4 του Basketball Champions League από την Μπάμπεργκ παρά το γεγονός ότι είχε προβάδισμα 12 πόντων στα μέσα περίπου του τελευταίου δεκαλέπτου, με τον Βινς Χάντερ να προσπαθεί αλλά να αποτυγχάνει μαζί με τους συμπαίκτες του να καλύψουν το -4 του πρώτου αγώνα.

Ο Αμερικανός σέντερ της Ένωσης ωστόσο δεν αποποιείται των ευθυνών που έχουν οι παίκτες για την αγωνιστική αποτυχία, τονίζοντας πως φταίχτες είναι οι ίδιοι οι παίκτες και όχι οι διαιτητές της αναμέτρησης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βινς Χάντερ σε συνέντευξή του στην Ώρα των Σπορ:

«Ήταν ένα πολύ δυνατό και καλό ματς, όσον αφορά τον ανταγωνισμό. Ξέραμε πως θα είναι δύσκολα. Περιμέναμε πως θα κριθεί στα τελευταία δευτερόλεπτα και τελικά αυτό έγινε. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή, αλλά οι αντίπαλοι έπαιξαν πολύ σκληρά. Φυσικά είναι… χάλια. Αυτός ήταν ο στόχος μας, να περάσουμε στο Final 4, οπότε πλέον αυτή η εξέλιξη, μάς αφήνει πολύ τα άσχημα συναισθήματα.

Δεν μπορούμε να ρίξουμε το φταίξιμο στη διαιτησία, όταν είσαι μπροστά με 12 πόντους και απομένουν έξι λεπτά για να τελειώσει το ματς. Όσο κι αν θέλουμε κι εμείς οι ίδιοι να το… ρίξουμε στους διαιτητές, δεν φταίνε αυτοί, αλλά εμείς κυρίως. Πρέπει να μάθουμε από αυτό και να προσπαθήσουμε να τελειώσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα παίζοντας πιο σκληρά και καλύτερα».

Σχετικά με την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ υπογράμμισε: «Έχουμε εξαιρετικούς οπαδούς. Ήταν μαζί μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μας υποστήριξαν θερμά και ήταν φοβεροί. Ακόμη κι αφού ηττηθήκαμε, έμειναν εκεί και μας χειροκροτούσαν και ήταν άνετοι για αυτό. Θα μπορούσαν να μας είχαν… γιουχάρει, όμως δεν το έκαναν, γιατί είδαν ότι δώσαμε τα πάντα γι’ αυτούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ