«Οριστική συμφωνία ανάμεσα σε Θίοντορ και Μπεσίκτας»

«Οριστική συμφωνία ανάμεσα σε Θίοντορ και Μπεσίκτας»

Στην Μπεσίκτας θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Τζόρνταν Θίοντορ, αφού όπως όλα δείχνουν έχει έρθει σε συμφωνία με την τούρκικη ομάδα.

Ο Τζόρνταν Θίοντορ ο οποίος το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν αγωνίστηκε στην ΑΕΚ, έμεινε ελεύθερος από την «Ένωση» και προσπαθούσε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του σε κάποια ευρωπαϊκή ομάδα.

Αυτή η ομάδα φαίνεται πως είναι η Μπεσίκτας καθώς, σύμφωνα με δημοσιεύματα, όπως όλα δείχνουν ο 29χρονος γκαρντ τα βρήκε σε όλα με την τούρκικη ομάδα και πλέον αναμένεται να φορά τη φανέλα της την επόμενη χρονιά.

Θυμίζουμε πως τις τελευταίες ημέρες υπήρχε μια έντονη φημολογία ότι οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στο να τα βρουν, ωστόσο είχαν κάποιες διαφωνίες στο οικονομικό κομμάτι. Τελικά ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης ανέβασε την προσφορά και ο παίκτης θα αγωνίζεται στην Μπεσίκτας

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν λίγες ημέρες ο Θίοντορ παντρεύτηκε στην Πόλη την αγαπημένη του Τουγκμπά Τασκί και ως εκ τούτου είχε θέσει σαν προτεραιότητα του την παραμονή στην Τουρκία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ