ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Νόουλς ενόψει Μπεσίκτας

ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Νόουλς ενόψει Μπεσίκτας

Ο 27χρονος σέντερ δεν έλαβε μέρος στη σημερινή προπόνηση, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση και η συμμετοχή του απέναντι στην τούρκικη ομάδα θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Αντίστροφα για το αυριανό παιχνίδι με την Μπεσίκτας στο «Παλατάκι» για την 1η στροφή των ομίλων του Basketball Champions League μετράνε στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο του Βορρά να θέλει τη νίκη για να ξεκινήσει με το δεξί στη νέα διοργάνωση.

Το παιχνίδι με την τούρκικη ομάδα, ωστόσο, δεν είναι καθόλου εύκολο, με τον έμπειρο προπονητή μάλιστα να αγωνιά για την κατάσταση του Ζέιν Νόουλς. Ο 27χρονος σέντερ δεν έλαβε μέρος στη σημερινή προπόνηση, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Ο Αμερικανός εξετάστηκε από παθολόγο και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή, με τη συμμετοχή του στο ματς της πρεμιέρας του Basketball Champions League κόντρα στην Μπεσίκτας (15/10, 19:30) να κρίνεται ουσιαστικά την τελευταία στιγμή.

Από εκεί και πέρα ο Φλεβαράκης δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα, ενώ έχει προγραμματίσει προπόνηση και για την Τρίτη το πρωί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ