Τσάλμερς: «Χαρούμενος που είμαι μέρος μιας ομάδας που θέλει να είναι επιτυχημένη»

Τσάλμερς: «Χαρούμενος που είμαι μέρος μιας ομάδας που θέλει να είναι επιτυχημένη»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ έκανε ο Μάριο Τσάλμερς και δήλωσε χαρούμενος που είναι σε μία ομάδα που θέλει να είναι πετυχημένη.

Δηλώσεις στο κανάλι της ΑΕΚ στο youtube έκανε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Μάριο Τσάλμερς. Στις δηλώσεις του εμφανίστηκε χαρούμενος που αποτελεί μέλος της ΑΕΚ και που επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους.

Παράλληλα, τόνισε ότι θα ήταν πολύ καλό για τον ίδιο να κατακτήσει δεύτερο συνεχόμενο BCL και ανέφερε πως θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση της Τετάρτης με την Μπαντιρμά όπου αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάριο Τσάλμερς:

«Ο προσωπικός μου στόχος είναι να συνεχίσω να είμαι ο έμπειρος παίκτης και αυτός που ξέρω ότι πάντα είμαι, να βοηθήσω την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο και να δώσω τη σπίθα σε οποιαδήποτε θέση με χρειάζονται στην ομάδα. Νιώθω τέλεια, είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στα παρκέ. Χαρούμενος που είμαι μέρος αυτού του προγράμματος, μιας ομάδας που θέλει να είναι επιτυχημένη. Απολαμβάνω την κάθε στιγμή».

Για την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου BCL:« Οπωσδήποτε, όποτε μπορείς να κερδίσεις 2 πρωταθλήματα στη σειρά, είναι πάντα ξεχωριστό. Ειδικά για μένα τις δύο πρώτες σεζόν που είμαι υπερατλαντικά θα σημαίνει πάρα πολλά».

Για το πότε θα μπορέσει να βοηθήσει την ΑΕΚ: «Θα είμαι έτοιμος, θα ξεκουραστώ ώστε να βρω τα πατήματά μου και θα είμαι σίγουρα έτοιμος για την Τετάρτη».

https://www.youtube.com/watch?v=LXhwO1flPfw

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ